Nieuws

SingleGolfers.nl nieuws van de afgelopen twee jaren. Klik op de foto of lees meer.
Pieter vertelt over het 200e SingleGolfers.nl event

Pieter vertelt over het 200e SingleGolfers.nl event

2 jul 2024

En ja hoor het is zover; voor de tweehonderdste keer een feestdag organiseren voor een, door de SingleGolfers organisatie, verwende groep deelnemers.
Het was voor Jolanda dan ook geen sinecure om dit voor elkaar te krijgen: eerst een goede en geschikte locatie zoeken, uitnodigingen laten uitgaan, flights samenstellen, maaltijd regelen en de golfprijzen uitzoeken. 
En het is een pracht van een locatie geworden, jawel de Hattemse Golfclub met een negen holes baan in het bos gelegen, precies geschikt voor een dag als deze voor een groep van 40 personen.

Lees meer...
Mariette, één van de winnaars van het golfweekend Duitsland

Mariette, één van de winnaars van het golfweekend Duitsland

2 jul 2024

Alweer een jaar of vier sluit ik me met enige regelmaat aan bij een gezelschap SingleGolfers, meestal voor een meerdaags event. Na Belek in het voorjaar volgde nu een weekend Kalkar net over de grens bij Nijmegen. Altijd leuk, en ook een beetje spannend, die ontdekkingstocht over twee nieuwe golfbanen. Het sfeervolle Mühlenhof had wat waterpartijen en meanderende stroompjes over de fairway voor onze ballen in petto. Op International Moyland huisde het ballenmonster in het extreem hoge gras langs de brede fairways. 
 

Lees meer...