Partners

Golftime
Golftime staat voor deskundig, eerlijk en efficiënt reisadvies met aandacht voor u. Dankzij ruim 21 jaar ervaring is Golftime als een echte ‘travel caddy’ uw ideale partner voor uw golfvakanties. Golftime is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, het Calamiteitenfonds en IAGTO waardoor u met een gerust hart uw golfvakantie kunt boeken. Al meer dan 50.000 reizigers gingen u voor en beoordelen Golftime met een 8,4. 
Al jaren werken Golftime en SingleGolfers.nl samen om voor u de leuke SingleGolfers.nl reizen te organiseren. Een prachtige manier om golfers bij elkaar te brengen op schitterende golfbestemmingen. Het succes van deze samenwerking blijkt wel uit de vele leuke reisverslagen, hopelijk verwelkomen wij u ook bij een volgende SingleGolfers.nl reis
 
Loudmouth Nederland
Loudmouth staat bekend om de meest opvallende en kleurrijke designs in golfkleding voor dames en heren. Naast golf hebben we ook darts, curling en casual kleding. Tevens vindt men in de webshop van Loudmouth Nederland golfaccessoires als golftassen, caps, paraplu’s. Loudmouth Nederland werkt al jaren samen met SingleGolfers.nl en regelmatig ontvangen winnaars van toernooien waardebonnen voor Loudmouth producten. 

De Nederlandsche Golf Sociëteit
De Nederlandsche Golf Sociëteit (NLGS) biedt golfers betaalbare golfabonnementen aan die een innovatie zijn op het traditionele golflidmaatschap. Aanleiding hiervoor is dat golfers vaak de behoefte hebben aan vrijheid om op verschillende banen te kunnen spelen en dat veel golfers minder vaak spelen dan ze eigenlijk zouden willen en daarom geen lid worden van een golfbaan. Sleutelwoorden zijn vrijheid en betaalbaarheid en De Nederlandsche Golf Sociëteit speelt hierop in door een golfabonnement te bieden aan golfers die daarmee tegen een vast tarief per jaar op 28 verschillende banen kunnen spelen, zonder bijbetaling van greenfee. Hoe werkt het? Kijk voor meer informatie op https://www.nlgs.nl/pagina/faq/ of neem contact op met klantenservice [at] nlgs.nl

United Golf Club
United Golf Club verzorgt voor leden van SingleGolfers.nl desgevraagd ook de handicap registratie. Via SingleGolfers.nl kost dit in combinatie met je lidmaatschap van SingleGolfers.nl en je handicapregistratie € 99,- in plaats van 105,- voor losse lidmaatschappen. Dit is ook inclusief de jaarlijkse bijdrage aan de NGF. Naast handicapregistratie kun je ook bij United Golfclub gebruik maken van een online golfprofiel, golflessen boeken, registratie van je scorekaarten en statistieken over je gespeelde rondes en deelnemen aan UGC wedstrijden.