Lidmaatschap

Lidmaatschap

SingleGolfers.nl is de enige club in Nederland met speciale golfdagen én reizen voor singles, een echte gezellige en sportieve club. De prijs van een SingleGolfers.nl lidmaatschap bedraagt € 79,- per jaar. Voor ruim € 1 per week ben je lid van de leukste golfclub voor singles en sportsingles. Het lidmaatschap kan elk moment ingaan en eindigt automatisch na afloop van het jaar.

Meld je nu aan

De voordelen
Leden kunnen meedoen aan golfevenementen en golfreizen georganiseerd door SingleGolfers.nl maar ook zelf contact opnemen met andere leden om een (golf)afspraak te maken. Het ledengedeelte van de website is alleen toegankelijk voor SingleGolfers.nl leden. 

Wie kan er lid worden?
SingleGolfers.nl is een club voor alleenstaande golfers en voor sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd golfer bent, op zoek naar een golfmaatje, partner of een medespeler voor een rondje golf? Bij ons ontmoet je snel leuke mensen met dezelfde hobby!
 

singlegolfersnl_price_2024_c3.png

Maak kans op een gratis lidmaatschap!
Als lid van SingleGolfers.nl heb je de kans je eigen lidmaatschap terug te verdienen. Als jij binnen de periode van 1 jaar 3 nieuwe leden aanbrengt betalen wij jouw jaarlidmaatschap terug.

Meld je nu aan