Lidmaatschap | SingleGolfers.nl

Lidmaatschap

SingleGolfers.nl is de enige club in Nederland met speciale golfdagen én reizen voor singles, een echte gezellige en sportieve club. De prijs van een SingleGolfers.nl lidmaatschap bedraagt € 59,- per jaar. Voor € 1 per week ben je lid van de leukste golfclub voor singles en sportsingles. Het lidmaatschap kan elk moment ingaan en eindigt automatisch na afloop van het jaar.

Meld je nu aan

De voordelen
Leden kunnen meedoen aan golfevenementen en golfreizen georganiseerd door SingleGolfers.nl maar ook zelf contact opnemen met andere leden om een (golf)afspraak te maken. Het ledengedeelte van de website is alleen toegankelijk voor SingleGolfers.nl leden. 

Wie kan er lid worden?
SingleGolfers.nl is een club voor alleenstaande golfers en voor sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd golfer bent, op zoek naar een golfmaatje, partner of een medespeler voor een rondje golf? Bij ons ontmoet je snel leuke mensen met dezelfde hobby!

SingleGolfers.nl lidmaatschap uitbreiden met handicapregistratie? 
Optioneel verzorgen wij via United Golf Club ook je je handicap registratie. Via SingleGolfers.nl kost het SingleGolfers.nl lidmaatschap en je handicapregistratie € 109,-
Naast handicapregistratie kun je ook bij United Golfclub gebruik maken van:
• Online golfprofiel
• Golflessen boeken
• Online registratie van je score kaarten en statistieken over je gespeelde rondes
• Deelname UGC wedstrijden

Voor aanmelden van een combi-lidmaatschap klik hier.
Lees voor aanmelden de voorwaarden van United Golfclub voor handicapregistratie. 

Maak kans op een gratis lidmaatschap!
Als lid van SingleGolfers.nl heb je de kans je eigen lidmaatschap terug te verdienen. Als jij binnen de periode van 1 jaar 3 nieuwe leden aanbrengt betalen wij jouw jaarlidmaatschap terug.

Meld je nu aan