Help / FAQ

Is de SingleGolfers.nl een dating organisatie?
Nee, SingleGolfers.nl is geen dating bureau.  SingleGolfers.nl is allereerst een club van enthousiaste beoefenaars van de golfsport, en dating kan absoluut een deel uit maken van de activiteiten van de leden en dus ook een belangrijke reden zijn om lid te worden. Klassieke datingbureaus zijn aanzienlijk duurder, geven leden geen toegang tot ledenlijsten. Evenmin organiseren zij evenementen zoals onze golfdagen en golfreizen.


Kan ik deelnemen aan golf evenementen als een niet-lid?
Niet-leden kunnen niet deelnemen aan evenementen en reizen georganiseerd SingleGolfers.nl Uitzondering hierop is ons jaarlijks invitatie toernooi.


Wat is het verschil tussen de evenementen en reizen zoals deze op de website van SingleGolfers.nl worden aangeboden?
Evenementen zijn golf activiteiten welke door SingleGolfers.nl volledig zelf worden uitgevoerd en georganiseerd.Reizen zijn eveneens unieke SingleGolfers.nl producten maar worden daadwerkelijk uitgevoerd en geboekt bij derden door Golftime Travel BV. Dit is tevens in het belang van de klanten aangezien zij lid zijn van SGR en calamiteitenfonds.

Waar is SingleGolfers.nl gevestigd?
SingleGolfers.nl is een handelsnaam van Bellerba, gevestigd in Buurmalsen. Verdere gegevens zijn vermeld op de contact pagina.