Winnaars golfreis Spanje vertellen

Winnaars golfreis Spanje vertellen

Winnaars Golfweek El Rompido oktober 2023 

"Voor de 1e keer dan toch op el Rompido. Hoe heb ik dat zo lang kunnen uitstellen? Verrassend mooie banen: El Rompido Noord heel anders dan Zuid. La Monacilla wat erg recht toe recht aan en la Bella Vista doet zijn naam eer aan.
Prachtige kamers, heerlijk zwembad. Enige minpuntje was de drukte bij het diner: de counter stond soms zo vol dat niemand meer kon bewegen.
Heerlijk elke avond buiten eten en voor wie wil tot de kleine uurtjes buiten nazitten. Gezellige mensen en weer goed georganiseerd. Ik had een topweek!"

Groet Anke

"De eerste keer meegegaan op reis met SingleGolfers. Natuurlijk heb je bepaalde verwachtingen maar never nooit gedacht dat het zo tof zou zijn.
Wat hebben wij genoten: prachtig weer, mooie golfbanen, super hotel maar bovenal wat een leuk gezelschap.
Natuurlijk werd er ook een wedstrijd gespeeld. Deze was eveneens top georganiseerd, het wedstrijdelement paste precies bij de groep. De flightindeling zorgde ervoor dat iedereen zowel de fanatiekelingen als de iets meer relaxte personen plezier hebben gehad.
Ik wil dan ook mijn reisgenoten en de organisatie bedanken voor deze superleuke ervaring. Ik weet het zeker volgende keer ben ik weer van de partij."

Groet
Jos