Sylvia, één van de winnaars in Saint-Omer

Sylvia, één van de winnaars in Saint-Omer

Om de reis naar St. Omer aangenaam te maken zijn Anke, Ellen en ik een paar dagen eerder vertrokken en hebben Roubaix en Lille bezocht.
Het was toch nog aanpoten om woensdag 17 mei, om 12 uur klaar te staan voor het welkomstwoord van Els. Na het welkom en een lekker kopje koffie konden wij van start!

Het was weer een gezellig toernooi. Ik heb er nu al een aantal meegemaakt, maar het is iedere keer weer een beleving, mede door de variëteit aan deelnemers. Leuk om te zien dat er iedere keer weer nieuwe spelers zijn die zich bij Single Golfers aansluiten, waaruit dan ook weer leuke contacten en vriendschappen ontstaan.

St. Omer is een prachtige, uitdagende baan. De glooiingen manen om goed op te letten welke club je pakt als je 10 meter omhoog moet slaan, of als je heel ver naar beneden moet slaan zoals bij hole 2.
Ook was het heel leuk om op Wimereux te spelen, mijn eerste ervaring met een links baan. Het was daar (ook) prachtig met mooie doorkijkjes naar zee en het strand. De baan was vlakker maar daardoor niet minder moeilijk. Putten was een uitdaging!

Ik heb wederom genoten van deze golftrip!

Met vriendelijke groet,

Sylvia