Rondvlucht SingleGolfers.nl Rotterdam

Rondvlucht SingleGolfers.nl Rotterdam

15 juni was de 200ste wedstrijd in Hattem. Verkleed in groen/geel (goud) speelden we op een pracht baan. We kregen een lot en bij de borrel konden we loten bijkopen. Zo kocht ik er 2 bij. En jawel hoor: op 1 van de 2 bijgekochte loten viel een prijs: Privé Rondvlucht boven Hattem. Wat een verrassing en wat een mooie prijs.
Op 22 september was t zover. In plaats van verzamelen op Lelystad werd Rotterdam Airport. Om 11 uur zag ik piloot Robert, Jolanda en Elly, ook zij had deze prijs gewonnen.  We moesten ons paspoort laten zien kregen een instapkaart.
Robert was de Cirrus S22 - een eenmotorig laagdek-sportvliegtuig- aan het voorbereiden voor de vlucht. Rond half 12 kregen we een aantal instructies, een koptelefoon en taxieden naar het vertrekpunt.
En daar gingen we de lucht in: wat een sensatie. Een vlucht van +/- 30 minuten: van Rotterdam over de Euromast, de Moerdijkbrug via de Biesbosch en over Reeuwijk - mijn woonplaats- terug naar Rotterdam.
Het was prachtig helder weer, in de verte soms wat heiig. We waren er stil van en genoten van de prachtige beelden. Eindeloos foto's/ filmpjes gemaakt. We zagen de Kuip, de Erasmusbrug, de Botlek, de Reeuwijkse plassen. Mijn eigen huis ontdekken vanuit de lucht lukte niet.
Uiteindelijk hadden we een zachte landing en hebben uiteraard geklapt voor de piloot. Nadat het vliegtuig was afgetuigd hebben we een drankje gedaan met een lekkere borrelmix om deze prachtdag af te sluiten. 
Een dag om nooit te vergeten.
Anke

 

Op 15 juni was het feest op de Hattemse golfclub vanwege het 200e SingleGolfers event.
Het was een feestelijk, geslaagde dag waarbij mooie prijzen waren te winnen. Niet alleen met golfen en voor de mooiste uitdossing maar ook met een verloting. Zowel Anke als ik, hadden het winnende lot in handen. Een uitnodiging om mee te vliegen met een PRIVÉ RONDVLUCHT. De mooiste en meest bijzondere prijs, die ik ooit gewonnen heb.
Ik keek er dan ook met bijzonder veel plezier naar uit en op zondag 22 sept. was het zover. Opgetogen meldde ik mij bij securitypoort 19 van luchthaven Rotterdam, waar ik werd opgehaald door een zeer ontspannen en vrolijke Robert, de piloot “himself”.
Jolanda en Anke stonden me al op te wachten voor de prachtige Cirrus SR22, waarvan Robert sinds kort mede-eigenaar is. Door de ontspannen sfeer en relaxte houding van Robert, kreeg ik steeds meer zin om de lucht in te gaan. Na de serieuze voorbereiding en instructie, stapten we via de vleugel de kist in en voor we het in de gaten hadden, vlogen we boven de highlights van Rotterdam, de Botlek, over de Biesbosch en zelfs boven Reeuwijk, de woonplaats van Anke. Via de koptelefoon kregen we interessante meldingen en informatie mee en konden we de nodige vragen stellen aan Robbert. Wat hebben we genoten van de prachtige uitzichten, waarvan we dan ook zoveel mogelijk foto’s probeerden te maken. 
Uiteraard hebben we na afloop met z’n vieren, onder het genot van een hapje en drankje, getoast op een prachtige vlucht, de gezellige sfeer en uiteraard de goede afloop. Een geweldige ervaring, met dank aan piloot Robert en copiloot Jolanda. Ik had het voor geen goud willen missen!
Dus Single Golfers, óp naar het 300e toernooi want wie weet, win jij dan ook wel zo’n fantastische prijs.
Elly- Zwolle