Pieter vertelt over het 200e SingleGolfers.nl event

Pieter vertelt over het 200e SingleGolfers.nl event

En ja hoor het is zover; voor de tweehonderdste keer een feestdag organiseren voor een, door de SingleGolfers organisatie, verwende groep deelnemers.
Het was voor Jolanda dan ook geen sinecure om dit voor elkaar te krijgen: eerst een goede en geschikte locatie zoeken, uitnodigingen laten uitgaan, flights samenstellen, maaltijd regelen en de golfprijzen uitzoeken. 
En het is een pracht van een locatie geworden, jawel de Hattemse Golfclub met een negen holes baan in het bos gelegen, precies geschikt voor een dag als deze voor een groep van 40 personen.
Op de dag zelf werden de golfers van harte welkom geheten en verrast met koffie en gebak, veel bekende gezichten waren er maar ook veel nieuwe leden.  Om 12.00u werd gestart, we kregen twee uur per negen holes, maar in totaal moesten er 18 holes worden afgelegd.  
Bij de start van hole 10 werden we verrast met een glas champagne. De toegestane tijd werd, wellicht hierdoor, wat overschreden maar dat was geen probleem, de gehele baan was die middag voor de SingleGolfers. 
Met hier en daar een zware bui werd de wedstrijd voorspoedig afgewerkt.

Na afloop werden de punten verzameld en onder het genot van een versnapering werd almaar duidelijker wie die middag winnaar is geworden, de prijzen logen er niet om met onder andere een rondvlucht boven een gedeelte van Nederland, 
kortingsbonnen, en veel golf benodigdheden, Ad de Bever heeft een, en deels op rijm, de achterliggende golfperiode nog eens bondig samengevat met hier en daar hilarische anekdotes.  

De prijzen zijn als volgt gewonnen door 
Hcp 24 en lager: Ingrid met 40 pnt, Jolanda H 37 pnt
Hcp 24 en lager: Ad 35 pnt, John 32  pnt
De Longest voor de dames ging naar Annemieke en voor de heren naar Hans. De Birdies waren voor Ingrid en Peter.

De feestdag werd voortgezet met een heerlijke maaltijd en na afloop daarvan, met al of niet, met een drankje nog veel nagepraat over deze gedenkwaardige jubel dag.
Alle winnaars nogmaals gefeliciteerd veel dank aan Jolanda en haar onmisbare rechterhand Els die als steun en toeverlaat Jolanda heeft bijgestaan met de organisatie van vele events. Het was al met al een fantastische dag, zelf denk ik met groot genoegen terug aan deze feestdag.  

Pieter.