Petra, één van de winnaars golfweek Mallorca

Petra, één van de winnaars golfweek Mallorca

"Mallorca! Wat een pracht eiland: prachtige natuur, heerlijke tapas, alles goed aan te rijden en een stel geweldige golfbanen. Daarnaartoe gaan met een groep mensen – allemaal verschillend maar gelijken als het gaat over die ene verslavende hobby - was een mooie belevenis.

Voor mij was het mijn 2e keer weg met SingleGolfers; daarmee ben ik geen doorgewinterde maar wel een al wat meer ervaren persoon als het gaat om de verwachtingen van zo’n week weg met elkaar. De eerste dagen is het wat rustiger en gaan mensen na het eten naar hun kamer – op een paar achterblijvers bij de bar (guilty) maar gaandeweg de week blijven de meesten langer hangen, leren we elkaar beter kennen en komen goede gesprekken tot stand en wordt er veel weggelachen.

Gesprekken die natuurlijk vaak gaan over het golfen. Over de moeilijke eerste baan in Andratx waar ik mijn ogen uitkeek en ervoor zorgde dat ik goed meekeek met de tactieken van mijn leuke en heel gezellige flight genoten. Of over de beide prachtig aangelegde en perfect verzorgde en goed onderhouden banen van Son Vida en Son Quint met frustrerende snelle holes. Alle drie de dagen met prachtig “rokjes en shirtjes” weer. De laatste dag in regen en wind op Son Muntaner, tsja, dat was helaas niet de beste dag om de scores naar all time high te brengen. De slotavond was er niet minder leuk om met deze leuke, lieve groep mensen.

Met een mooie trofee in de koffer en een groot bedankje en dikke afscheidskus voor Jolanda ben ik nu thuis aan het nagenieten en ga ik zeker met een aantal reisgenoten nog eens een baan lopen in Nederland.

Petra