Marianne, winnares in Estepona- Spanje maart 2023

Marianne, winnares in Estepona- Spanje maart 2023

Estepona: 23 - 29 maart 2023

Al weken verheug je je op een heerlijke golfreis met SingleGolfers.nl naar Estepona, vooral omdat het in Nederland veelvuldig regent en het in Zuid-Spanje uitzonderlijk mooi weer is. Zelfs een paar graden warmer dan normaal!
Aan de Costa del Sol (eigenlijk Costa del Golf) is het heerlijk toeven: banen te over; de naam zegt het immers al.
Op de luchthavens van Rotterdam en Eindhoven werd reeds kennis gemaakt. Aangekomen in Malaga, beide vliegtuigen bijna gelijktijdig, gingen we per tweetal in de auto naar ons hotel Elba Estepona. Ruim de tijd dus om onderweg nader kennis te maken. Als je dan ook nog een heel toeristische route via Mijas neemt, komt dat helemaal goed! 

De eerste dag werd er flink gescoord: er moesten nota bene zeven bad eendjes voor alle birdies worden uitgereikt. Jolanda zat met “angst en beven” te kijken naar de komende golfdagen. Zou ze wel genoeg eendjes voor al die birdies hebben? Maar achteraf bleek dat gelukkig mee te vallen of was het juist pech voor de golfers?

Op vier prachtige banen, te weten Valle Romano Golf, El Paraiso Golf, Marbella Golf en Almenara New Golf hebben we gespeeld. De laatste overigens schitterende baan was wat lastig te vinden, maar die lag (verscholen) in een prachtig resort. Er zijn - geloof ik - deze dagen heel wat ballen verloren gegaan! De gratis versterkte gin/tonic op de laatste dag op hole 19 smaakte voortreffelijk.

Je speelde iedere dag met anderen in de flight, ontzettend gezellig en zeker stimulerend om er iedere dag weer voor te gaan. Het prachtige weer, de leuke flightgenoten en met name de mooie banen hebben ervoor gezorgd dat ik een geweldige score mocht neerzetten en deze vierdaagse wedstrijd heb gewonnen. 

De laatste dag was een relax dag, hoewel…. een zestal diehards ging toch nog negen holes spelen. 
Jolanda, ongelofelijk bedankt voor de in alle opzichten geweldige week en deze is zeker voor herhaling vatbaar!! 

Marianne van Wijnen