Jelle, één van de winnaars in Duitsland

Jelle, één van de winnaars in Duitsland

Afgelopen zaterdag was het was weer zover; een weekendje golfen bij Osnabrück in Duitsland met SingleGolfers. Vol goede moed, wat extra golfballen, voor je weet maar nooit, en enkele krentenbollen met kaas zaterdagmorgen afgereisd. Voor mij was het de tweede keer in die regio, met een mooi lichtglooiend landschap. 

Gezellige bedoening op de eerste golfbaan, Habichtswald.  Een ruime, mooie baan, een leuke flight en het zonnetje erbij, dus een prima dag. Helemaal toen ik tot mijn verbazing hoorde dat ik in mijn categorie ook nog de beste score had. Golfers eigen werd er tijdens het diner de druk alvast opgezet voor de volgende dag. 

Die was bij golfbaan Teutoburger Wald. Wat een prachtige, verrassende en listige baan. Bij benauwd weer en dertig graden was het flink buffelen op de groene heuvels daar. De extra golfballen kwamen zeer goed van pas! Na een gezellige ronde streken we welwelverdiend op het mooie terras neer. Ik had er weinig vertrouwen in maar bleek de eerste plek met een puntje verschil nog net te hebben behouden.
Kortom, het was opnieuw een leuk en gezellig weekend onder de bezielende leiding van Els en zeker voor herhaling vatbaar.
 

Jelle