Gertie en Janneke, winnaressen golfweekend Drenthe

Gertie en Janneke, winnaressen golfweekend Drenthe

Golfweekend Drenthe

Gertie en Janneke, winnaressen van het weekend vertellen:

"Twee dagen golfen bij de Drentsche Golf & Country Club, het is een feestje! Wat een prachtig complex. Mooie baan, bijzonder gezellig en sfeervol clubhuis en prima lodges om te overnachten. De golfshop is trouwens ook niet mis, er zijn wel weer wat aankopen gedaan. Over het weer wil ik, na zo’n lange droge tijd, niet klagen. Vrijdag, op een enkele druppel regen na, heerlijk golfweer. Zaterdag helaas echt wel veel regen. Maar wel stoer dat we bijna allemaal gewoon onze rondes hebben uitgelopen. Het kon de sfeer in ieder geval niet drukken. Het hele weekend zat iedereen gezellig te kletsen en lekker te eten en natuurlijk te genieten van de drankjes. Ja en toen werd ik ook nog winnaar van de groep boven hcp 24. Janneke Mok overkwam dat bij de groep onder hcp 24. Kortom een heel leuk weekend en qua locatie en deelnemers zeker voor herhaling vatbaar! " - Gertie Konings

 

"Op een zonnige vrijdagmorgen druppelden rond 11 uur de deelnemers binnen bij de Drentsche G&C Club. Een aantal had de nacht ervoor doorgebracht in hotel in de buurt, maar een groot deel had er al ruim 200 km rijden opzitten. Vol goede zin vertrokken rond het middaguur de Singles in flights van drie. Prachtige baan, goed gezelschap, redelijke golfprestaties, en ZON!! Tot een uur of 7 op terras nagepraat en bij gekletst, snel naar onze kamers in de GolfLodge om om half 8 weer aan te schuiven aan de dinertafel in het clubhuis. We kregen een heerlijk 3-gangen diner voorgeschoteld, de stemming was opperbest, oude en nieuwe vriendschappen werden beklonken, en uiteindelijk ging iedereen voldaan naar zijn/haar kamer in de Lodge.

Om de volgende dag wakker te worden in een natte, koude wereld. Na het ontbijt en briefing door Jolanda, mocht ik in eerste flight vertrekken. Na drie holes begon de regen, dus plu op, regenjas aan, extra trui aan (werd best frisjes), elke 2 holes oude droge handschoentjes uit mijn tas halen totdat die ook op waren en ik met blote handen de kletsnatte stokken probeerde vast te houden. Ik heb me deze ronde regelmatig afgevraagd of dit nou leuk was, en waarom deed ik dit??? Ongetwijfeld vanwege flightgenoten, die ook moedig doorgingen. Uiteindelijk hebben alle deelnemers 18 holes regen getrotseerd!!

Na mijn kleren te hebben uitgewrongen, een warme douche en droge kleren aan, weer een gezellige nazit en prijsuitreiking. Tot mijn stomme verbazing was ik, in mijn categorie, winnaar van dit weekend. Helemaal blij weer de auto in voor de 230 km naar huis. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer."

Groet, Janneke Mok