Fiene, winnares golfreis Kaya Belek - februari 2024

Fiene, winnares golfreis Kaya Belek - februari 2024

Na maanden van somber, grijs weer met heel veel regen in Nederland was het zover, heerlijk naar Turkije waar we weer konden golfen.
Omdat de vlucht in Amsterdam was gecanceld vlogen alle deelnemers vanaf Düsseldorf. Wij werden daar begroet door Els, de reisleidster en maakten kennis met elkaar. 
Na een prima vlucht kwamen wij in een regenachtig Turkije aan bij ons hotel. 
Na een heerlijk diner en een goede nachtrust en ontbijt speelden we onze eerste wedstrijd op de baan bij het hotel ‘Kaya Palazzo’.
Even was ik in de veronderstelling dat ik weer in Nederland was, het regende nl. bijna de hele dag. Regenjassen en - broeken moesten aan. Van al het moois op de baan kregen we niet veel mee door het slechte weer, wie weet krijgen we een herkansing wanneer we hier later in de week weer spelen. Ondanks veel nattigheid, was het een fijne golfdag. Na afloop gezellig een drankje en een heerlijk diner.
De tweede dag naar Lykia Links GC. Een schitterende baan aan zee met veel uitdagingen. 
Ook op deze dag viel er jammer genoeg weer veel hemelwater waardoor het mooie golfspel en het genieten op de baan werd verstoord. 
Ondanks dit alles bleven de deelnemers goed gemutst, want na vandaag zou het beter worden zeiden de weerberichten. 
En ja hoor de derde dag scheen de zon en is daarna ook niet meer weggegaan, heerlijk, de regen waren we vergeten en het grote genieten kon beginnen.
We speelden achtereenvolgens nog tweemaal (de 3e en de 6e dag) op ‘Kaya Palazzo’ waar we ons spel over konden doen in de zon en konden genieten van al het moois op de baan.

Op de 5e dag speelden we op de prachtige baan ‘Montgomorie GC’, een baan waar de groten der aarde spelen. Een baan met veel glooiingen, mooie fairways en greens zo glad als een biljarttafel, fantastisch!
Dag 4 was een rustdag. In groepjes verkenden we in de ochtend Belek waar wat geshopt werd op de markt. De middag heerlijk naar het strand, genieten van de zon op een ligbedje, een wandeling aan zee en voor de echte diehards zelfs een duik in zee!
Naast het heerlijke golfspel, was dit een week met fijne mensen, heerlijk eten, mooie gesprekken, gezellig borrelen, quizzen, bingo en dansen een de bar, kortom een week waarin ik heb genoten.
Els bedankt voor de fijne begeleiding. 
Single golfers, bedankt voor alle gezelligheid, het was fijn jullie te ontmoeten. 
Wie weet tot ziens op de golfbaan!

Fiene