El Rompido golfweek, de winnaar vertelt....

El Rompido golfweek, de winnaar vertelt....

Golfreis El Rompido, 10 tot en met 17 oktober

Op maandag 10 oktober vertrok ik voor het eerst van mijn leven op een golfreis. Met 17 (sport) singles een week golfen onder de heerlijke Spaanse zon in het prachtige Precise hotel el Rompido.
Ik vond het van tevoren best spannend. Ik ben zelf een sportsingle, mijn vrouw golft niet. Wat voor mensen komen hier nu op af, hoe zal de sfeer zijn?
Nou het was een groep van alle leeftijden, karakters, en uiteraard ook handicaps.We speelden 3 keer op de banen van Rompido (schitterend), één keer op Links by Isla Canela (wat een uitzicht!) en 1 keer op Bellavista (moeilijk!)
Op onze vrije dag besloten wij nog een rondje op de old course van Isla Canela te spelen. Gelukkig had ik met Monique iemand gevonden die net zo fanatiek is als ik. De organisatie was in handen van Jolanda, de hele week ontbrak het ons aan niets, was alles duidelijk en goed geregeld. 
Zelfs toen wij met een groep van 16 mensen voor een semi gesloten restaurant stonden, geen centje pijn, en 10 minuten later zaten we heerlijk aan de verse vis op het lokale pleintje van Rompido, heel veel dank!
Nu heeft de week ook een wedstrijdkarakter. Degene die van de 5 gespeelde rondjes de 4 beste kon overleggen was de overall winnaar.
Stiekem toch wel een beetje trots was ik dat, maar de concurrentie van Henny en met name Sylvia was fors, en zo kwam ik met de Singlescup en een leuke voucher moe maar voldaan thuis.
Zeker voor herhaling vatbaar

Bas Drenth