Aranka, één van de winnaressen van het golfweekend België over tradities:

Aranka, één van de winnaressen van het golfweekend België over tradities:

Weekend België: must-do! 

Het golfweekend België is voor mij altijd vaste prik. Ik vind het één van de leukste weekenden van single golfers en ik kijk er altijd naar uit. Dus ook nu lekker vroeg vertrokken met mijn clubs en mijn pyjamaatje achterin. 
We starten op Chateau de la Tournette. Een prachtige baan maar ook uitdagend. De groep is leuk, de flight supergezellig, de baan wat hard (waardoor je toch weer lekker wat meters ‘meekrijgt’) en het weer zit ook nog eens mee. Tja, dan kom je zomaar met een prachtige score van de baan af. Dikke grijns natuurlijk. 

Na even bijkletsen tijdens de alom bekende hole 19 vertrekken we naar ons hotel Pierpont.  Een pittoresk hotel met een zalig terras, uitermate geschikt voor Belgische biertjes en een goed diner.
Bij het ontbijt is iedereen beduidend stiller, hahaha. Raar! 

De baan van Pierpont is een stuk vlakker, maar zeker niet minder uitdagend. En laat ik nou mijn golfspel van gisteren vast hebben kunnen houden. Heerlijk gespeeld met leuke flightgenoten. Opnieuw een mooie score gehaald. En dan rijd je terug met je clubs, je pyjamaatje plus een mooie beker en tegoedbon. 

Zondagavond plof je dan voldaan op de bank, nog even nagenieten.
Dank je wel Jolanda voor de jaarlijkse organisatie van dit weekend! En ook natuurlijk de hele groep.
We hebben met elkaar weer een fantastisch leuk weekend gehad. 

Tot snel!
Aranka