Weekend Duitsland

Weekend Duitsland
Weekend Duitsland
11 - 12 jun 2022
Maximaal 24 deelnemers
Osnabrück

Inschrijven

De inschrijving is volgeboekt

De golfweekenden zijn dé succesnummers onder de SingleGolfers.nl evenementen; goed bezocht, erg gezellig en op leuke locaties.
11 en 12 juni 2022 staat het wederom een gezellig golfweekend in de Duitse grensstreek op het programma. Golfen in een prachtige groene omgeving op 2 verschillende golfbanen Osnabrück Dütetal en Artland met verblijf in hotel Idingshof; een prachtige 15e eeuwse verbouwde herenboerderij. Dit wordt weer een gezellig golfweekend in leuk en sportief gezelschap van andere single golfers. De reis wordt uitgevoerd via Golftime, dit verzekert SingleGolfers.nl van de beste mogelijke deal.

Arrangement:
 • Ontvangst met koffie/thee & lekkernij op 11 juni op golfbaan Osnabrück Dütetal
 • 1 nacht verblijf in hotel Idingshof in Bramsche (o.b.v. single verblijf in een 2 pers. kamer)
 • 2 x 18 holes greenfee (golfbaan Artland en golfbaan Osnabrück Dütetal)
 • Welkomstdrankje op Idingshof
 • 1 x diner op 11 juni
 • 1 x ontbijt 12 juni
 • Lunchpakket op 12 juni
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 289,-
Exclusief: Vervoer, huur buggy's en trolleys en overige verblijfskosten
Overig: Niet-leden kunnen tevens inschrijven, de prijs bedraagt € 299,- en men ontvangt tevens 3 maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. 

Het programma voor het golfweekend is als volgt (tijden onder voorbehoud):

Zaterdag 11 juni:
11.00 uur ontvangst op Osnabrück Dütetal met koffie/ thee & lekkernij
12.00 uur start 18 holes wedstrijd
17.30 einde wedstrijd en vertrek naar hotel Idingshof
Aanvang diner omstreeks 19.30 uur.

Zondag 12 juni:
Vertrek naar golfbaan Artland
10.30 uur start wedstrijd
Rond 16.00 uur vindt prijsuitreiking plaats. Bij mooi weer hopelijk nagenieten van een mooi golfweekend op het terras van de golfclub
Terugreis op eigen gelegenheid

Zowel het hotel als de golfbanen liggen nabij Osnabrück, ongeveer een uur rijden vanaf de Nederlandse grens. 

Golfbaan Artland

De golfbaan is gelegen in een natuurpark, omgeven door pittoreske bossen en uitgestrekte velden. De baan doet Engels parkachtig aan afgewisseld met Schotse links indrukken. Op 18 holes is hier heel veel afwisseling te vinden!

Golfbaan Osnabrück Dütetal

Mede door de loop van het riviertje de Düte is deze aangenaam vlak gelegen golfbaan een uitdaging voor de ambitieuze speler. De eerste 9 holes loop je in de bossen, de lay-out is compact en precisie daardoor heel belangrijk. De tweede 9 hebben het karakter van een parkbaan, zijn langer en meer open maar niet minder mooi. Veel bunkers en waterpartijen en glooiende greens.

Hotel Idingshof

Hotel Idingshof ligt in de stad Bramsche nabij. Het hotel dateert uit 15e eeuw en functioneert sinds 1880 als hotel. Het bevindt zich in een rustige, landelijke omgeving met een gezellig terras. De hotelkamers hebben een zithoek en zijn voorzien van , sat.-tv en gratis wifi. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn.
Hotelfaciliteiten: receptie, wifi, bar, restaurant, sauna, solarium, fitness, tennis- en squashbaan.

Overige
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
 • Minimaal vereist: GVB/ hcp 54.
 • Niet-leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.

De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
Inschrijving geschiedt via het digitale formulier op deze pagina. Deze wordt automatisch ook naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen.
Aanmelding is al definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.