Weekend Belgie 2021

Weekend Belgie 2021
Weekend Belgie 2021
31 jul - 01 aug 2021
regio Brussel

Inschrijven

De inschrijving is gesloten

Golfweekend België 31 juli en 1 augustus 2021

Een weekend met golf op La Tournette én Pierpont, dit is absoluut het populairste weekend in ons programma. Dat heeft alles te maken met de 2 zeer goede golfbanen nabij Brussel. Beide banen staan hoog in de Belgische ranglijsten. SingleGolfers.nl komt er graag terug, de deelnemers ook. De golfers verblijven in het sfeervolle hotel Pierpont, een prachtig verbouwde herenboerderij aan de golfbaan. Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke (golf)singles in een luxe golfomgeving. Lees verder voor het hele programma en schrijf snel in, want vol is vol.

Arrangement:

 • Ontvangst met koffie/thee
 • 2x 18 holes golf (Pierpont en Château de la Tournette)
 • 1 nacht verblijf in hotel Pierpont incl. ontbijt *
 • 3-gangen diner op 31 juli
 • Lunchpakket 1 augustus
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 335,-
Niet-leden kunnen ook inschrijven, de prijs bedraagt € 345,- incl. 3 maanden SingleGolfers.nl proeflidmaatschap. Exclusief: vervoer, buggy’s, overige verblijfskosten.  Bekijk de video van een vorig SingleGolfers.nl weekend

Het programma voor het golfweekend is als volgt (tijden onder voorbehoud):

Zaterdag 31 juli:

 • 11.00 uur ontvangst op Pierpont met koffie/ thee
 • 12.00 uur start 18 holes wedstrijd
 • 17.30 uur einde wedstrijd en inchecken in hotel Pierpont.
 • Aanvang van het diner is rond 20.00 uur

Zondag 1 augustus:

 • 10.00 uur start van de wedstrijd op La Tournette (L' Américain )
 • Na afloop (± 16.00 uur) vindt de prijsuitreiking plaats
 • Terugreis op eigen gelegenheid

Golfbanen
Pierpont

Pierpont is een fraaie golfbaan in het zacht glooiend Waalse land. Haar inland-links karakter maakt dat de wind een veranderende invloed kan hebben op de golfronde. Met fraai gemanicuurde fairways omringd door dikke rough, mooie waterpartijen en snelle greens. De holes bieden veel afwisseling.

La Tournette
Golf Chateau de la Tournette beschikt over 2 golfbanen. De championship course L' Américain ligt deels in het bos op geaccidenteerd terrein. Een uitdagende golfbaan met veel doglegs, lange fairways en grote, beschermde greens. Goed coursemanagement is belangrijk! Deze baan scoort op Leadingcourses.com een 8.6.

Hotel Pierpont
Golfhotel Pierpont is een prachtig gelegen, klein en persoonlijk hotel gevestigd in een authentieke gerenoveerde herenboerderij. Het golfhotel ligt direct aan de prachtige licht glooiende golfbaan Pierpont. Vanaf het terras heeft men een mooi uitzicht over deze uitstekend onderhouden golfbaan. Pierpont is een plek voor golfers die gezelligheid zoeken en tegelijk lekker willen onthaasten.  
Faciliteiten: Restaurant, terras, bar, gratis wifi, parkeergelegenheid, 18-holes wedstrijdbaan, ruime oefenfaciliteiten. Kamers: klassieke en comfortabele kamers met gratis wifi, flatscreen-tv en badkamer met douche en toilet.

*prijzen en kamertypen
Hotel Pierpont beschikt over verschillende kamertypes:
1 persoons en 2-persoonskamers, superior kamers. Ook is er een family room en een appartement. Elk met een eigen kamer maar gedeelde badkamer. Er gelden dit jaar geen prijsverschillen. Indeling zal door SingleGolfers.nl worden gemaakt waarbij als uitgangspunt geldt dat op volgorde van inschrijving eerst de meeste luxe kamertypes worden toebedeeld.

Overig
Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
Minimaal vereist: GVB/ hcp 54. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.

De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
Inschrijving geschiedt via het digitale formulier op deze pagina. Deze wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.