Weekend Belgie

Weekend Belgie
Weekend Belgie
01 - 02 aug 2020
Brussel regio

Inschrijven

Dit golfweekend is volgeboekt

Golfweekend België 1 & 2 augustus 2020
Misschien wel het populairste weekend in ons programma. Dat heeft alles te maken met de 2 zeer goede golfbanen nabij Brussel: Château de la Tournette en Pierpont. Beide golfbanen staan hoog in de Belgische ranglijsten. Dus organiseren we hier graag wederom een golfweekend. Als verblijf is gekozen voor het sfeervolle hotel Pierpont, een prachtig verbouwde herenboerderij aan de golfbaan. Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke single golfers in een luxe golfomgeving. 

Arrangement:

  • Ontvangst met koffie/thee 
  • 2x 18 holes golf (Pierpont en Château de la Tournette)
  • 1 overnachting in hotel Pierpont *
  • 3-gangen diner op 1 augustus 
  • Ontbijt en lunchpakket 2 augustus
  • Golfprijzen
  • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 329,- 
Overig: Niet-leden kunnen ook inschrijven, de prijs bedraagt € 339,- incl. 3 maanden SingleGolfers.nl proeflidmaatschap.
Exclusief: vervoer, buggy’s, overige verblijfskosten.
Maximaal 20 plaatsen en vol= vol. Bekijk de video van het SingleGolfers.nl weekend België 2019.

Het programma voor het golfweekend is als volgt (tijden onder voorbehoud):
Zaterdag 1 augustus:
11.00 uur ontvangst op Pierpont met koffie/ thee 
12.00 uur start 18 holes wedstrijd
17.30 uur einde wedstrijd en inchecken in hotel Pierpont. 
Aanvang van het diner is rond 20.00 uur

Zondag 2 augustus:
09.30 uur start van de wedstrijd op La Tournette (American lus)
Na afloop (± 16.00 uur) vindt de prijsuitreiking plaats
Terugreis op eigen gelegenheid 

Golfbanen 
Pierpont

Pierpont is een fraaie, uitstekend onderhouden golfbaan in het zacht glooiend Waalse boerenland. Haar inland-links karakter maakt dat de wind een veranderende invloed kan hebben op de golfronde. Met fraai gemanicuurde fairways omringd door dikke rough, mooie waterpartijen en snelle greens. De holes bieden veel afwisseling en hebben elk een specifieke moeilijkheid.

La Tournette
Golf Chateau de la Tournette beschikt over 2 golfbanen. De championship course
L' Américain (ook wel de American Course genoemd) ligt deels in het bos op geaccidenteerd terrein. Een uitdagende golfbaan met veel doglegs, lange fairways en grote, beschermde greens. Goed coursemanagement is belangrijk! Deze baan wordt op Leadingcourses.com met een 8.6 gewaardeerd en staat op nummer 2 van België.

Hotel Pierpont
Golfhotel Pierpont is een prachtig gelegen, klein en persoonlijk hotel gevestigd in een authentieke gerenoveerde herenboerderij. Het golfhotel ligt direct aan de prachtige licht glooiende golfbaan Pierpont. Vanaf het terras heeft men een mooi uitzicht over deze uitstekend onderhouden golfbaan. Pierpont is een plek voor golfers die gezelligheid zoeken en tegelijk lekker willen onthaasten.  
Faciliteiten: Restaurant, terras, bar, gratis wifi,
parkeergelegenheid, 18-holes wedstrijdbaan, ruime oefenfaciliteiten.
Kamers: klassieke en comfortabele kamers met gratis wifi, flatscreen-tv en badkamer met douche en toilet.

* prijzen en kamertypen
Hotel Pierpont beschikt over verschillende kamertypes: 1 persoons en 2-persoonskamers, superior kamers. Ook is er een family room en een appartement. Elk met een eigen kamer maar gedeelde badkamer. Er gelden dit jaar geen prijsverschillen. Indeling zal door SingleGolfers.nl worden gemaakt waarbij als uitgangspunt geldt dat op volgorde van inschrijving eerst de meeste luxe kamertypes worden toebedeeld.

Overig

Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
Minimaal vereist: GVB/ hcp 54. Niet leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
Inschrijving geschiedt via het digitale formulier op deze pagina. Deze wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.