SingleGolfers.nl reis Islantilla

SingleGolfers.nl reis Islantilla
SingleGolfers.nl reis Islantilla
30 okt - 04 nov 2013
Spanje

Inschrijven

Inschrijving gesloten

Dit najaar een mooie SingleGolfers.nl reis naar het topresort Islantilla, direct gelegen aan de golfbaan. Heerlijk nazomeren aan de Costa de la Luz (Zuid Spanje) in goed gezelschap van andere leuke Single Golfers.
Er wordt 3 dagen golf gespeeld op mooie golfbanen van Islantilla en Monacilla. Deze regio heeft rond eind oktober met gemiddeld 22 graden nog ideaal golfweer. Deze reis is exclusief voor SingleGolfers.nl en wordt alleen met leden gespeeld.

Prijs € 613,-
Last minute aanmelding is nog mogelijk op aanvraag van een beschikbare hotelkamer. Hiertoe is inschrijving via de website nodig en vervolgens zal Golftime Travel binnen 24 uur  uitsluitsel geven over beschikbaarheid hotel.

Inclusief
• 5 nachten verblijf in 4* Golfresort Islantilla in een  2 pers. kamer, o.b.v. 1 pers bezetting (geen verdere toeslagen)
• 5 x ontbijtbuffet
• 5 x diner
• 3 x greenfee (2x Islantilla en 1x Monacilla)
• 6 dgn autohuur categorie B (o.b.v. 2 personen per auto)
• niet alcoholische dranken minibar
• Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Exclusief
• Vlucht
• Verzekeringen
• Overige verblijfskosten

Overig

• Niet leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden proeflidmaatschap van SingleGolfers.nl
• Indicatie vluchtprijs  naar Faro (Portugal) € 125 - €175 (Ryanair en Transavia, excl. golftas)
• Islantilla bevindt zich op ongeveer 50 minuten (auto) van de luchthaven van Faro en ruim 1 uur vanaf Sevilla (Spanje)


Islantilla Golf Resort is een erg mooi en modern 4* hotel gelegen op het heerlijke golfcomplex Islantilla en op slechts 800 meter van het strand. Met recht wordt dit smaakvol resort een paradijs voor golfers genoemd. 

De prachtige golfbaan van Islantilla bestaat uit 3 lussen van 9 holes. Elke lus heeft een eigen typische signatuur en moeilijkheidsgraad. De 27 holes zitten boordevol variatie, zijn redelijk glooiend en bieden vaak prachtige vergezichten over zee.
 

Kenmerkend zijn de brede fairways en grote greens. De twaalfde hole is één van de mooiste holes vanwege het fantastische uitzicht vanaf de teebox op de Atlantische Oceaan en tegelijkertijd ook de moeilijkste met twee doglegs
De lus 'Azul' is geschikt voor de lagere handicapper en vereist precisiespel, 'Verde' is de officiële 18-holesbaan bij toernooien en 'Amarillo' is ideaal voor hogere handicappers.

Golfclub La Monacilla, de nieuwste baan aan de Costa del Luz, ontworpen door José María Olazábal is een absolute aanwinst! De baan ligt in een spectaculair natuurgebied met vele parasoldennen. De fairways slingeren zich door het schitterende pijnbomengebied, met interessante hoogteverschillen en vele doglegs. De bunkers zijn talrijk en goed geplaatst. Het clubhuis is modern en gezellig ingericht met een groot terras.
Het golfresort biedt alle faciliteiten van een moderne 4* accomodatie: diverse restaurants zoals een gevarieerd buffetrestaurant en een Andalusische grillbar, en een Beach Club (seizoen) met groot loungeterras dat uitkijkt op de zee.

Belangrijkste faciliteiten: Bar, buitenzwembad, binnenzwembad, spa, sauna, fitnessruimte turks bad, massage, 2 paddle-tennisbanen en gratis Wifi.
De stijlvolle ruime kamers met airconditioning van het Islantilla hebben een eigen gemeubileerd terras en satelliet-tv. De Golftime VIP treatment betekent dat niet alcoholische dranken uit de minibar gratis zijn voor SingleGolfers.nl

Nog vragen? Meer informatie? Neem contact met ons op via info [at] singlegolfers.nl.