Oud en Nieuw golfreis Portugal

Oud en Nieuw golfreis Portugal
Oud en Nieuw golfreis Portugal
27 dec 2019 - 03 jan 2020
Vilamoura

Inschrijven

Deze reis is geheel volgeboekt

Oud en Nieuw wordt door SingleGolfers.nl dit jaar in de Algarve gevierd. De golfweek met vertrek op 27 december 2019 brengt de golfers naar Vilamoura, een leuke havenstad in de meest zonnige regio van Portugal. We bieden hier een week vol met golf op de prachtige en luxe banen van Vale do Lobo en de Dom Pedro courses, allen in de nabije omgeving. De golfers verblijven in hotel Vila Galé Ampalius gelegen in de haven van Vilamoura. Een heerlijke omgeving voor sportiviteit en ontspanning in gezelschap van andere singles. 

Programma

 • 27 dec. reisdag, aankomst in hotel Vila Galé Ampalius in Vilamoura  
 • 28 dec. toernooidag 1 op Dom Pedro- Old Course 
 • 29 dec. toernooidag 2 op Dom Pedro – Pinhal Course
 • 30 dec. toernooidag 3 op Vale de Lobo – Ocean  
 • 31 dec. toernooidag 4 op Vale de Lobo- Royal. ’s Avonds diner en Oudjaarsparty 
 • 1 jan.  Nieuwjaar: vrije dag
 • 2 jan.  Slotdag golftoernooi op Dom Pedro Millennium ‘s avonds: ‘price giving dinner’
 • 3 jan.   Terugreis naar Nederland

Prijs € 1.269,-
Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 1.285,- inclusief 3 mnd. vrijblijvend lidmaatschap van SingleGolfers.nl. Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen en bekijk de filmpjes als sfeerimpressie. 

Inclusief

 • 8 dagen/7 nachten verblijf in 4* hotel Vila Galé Ampalius in een 2 pers. kamer (o.b.v. 1 pers. kamerbezetting, zonder extra toeslagen)
 • 7x ontbijtbuffet
 • 4x diner in hotel Vila Galé Ampalius 
 • 1 x Feestelijk diner op Oudjaarsavond 
 • 2 x diner in een lokaal restaurant in Vilamoura (incl water/ bier/ huiswijn) 
 • Transfers van en naar hotel Vila Galé Ampalius, luchthaven en golfbanen
 • 5x 18 holes greenfee op de genoemde golfbanen 
 • Welkomstdrankje 
 • SingleGolfers.nl reis- en wedstrijdbegeleiding
 • Golfprijzen

Exclusief: vlucht (kan door Golftime worden geboekt), verzekeringen, verblijfskosten, trolleys, buggy’s.

Golfbanen
Vale do Lobo Royal 

De naam van deze baan kent vrijwel elke golfer. Maar heb je er al gespeeld? Een bijzonder goede golfbaan, met o.a. een afslag over de kliffen aan de kust. Met veel prachtige uitzichten over de zee. Op de 2e negen verschillende ‘blind shots’ die zorgen voor de nodige uitdaging! Vale do Lobo Royal is een luxe en top onderhouden golfbaan met snelle greens. 

Vale do Lobo Ocean 
Deze golfbaan neemt de speler mee over fairways met pijn- en vijgbomen, richting de kliffen en de zee. Met bijbehorende fenomenale uitzichten. Het water is hier nauwelijks in spel maar je kijkt er veelvuldig op uit, zeker op de 2e negen holes. Ook bij de Ocean course ontvangt de golfer luxe die je op Vale do Lobo mag verwachten.

Dom Pedro Old course  
Deze baan, voorheen bekend als Oceanico Old course is één van de beste van Portugal. Deze, deels bosbaan, heeft een interessante lay-out. De baan is al wat ouder en enkele jaren geleden verder geperfectioneerd. Enkele doglegs en par 3’s die zo uit een fotoboek lijken te zijn weggelopen. Gelegen te midden van pijnbomen op een licht geonduleerd terrein. 

Dom Pedro Millennium 
Millennium onderscheidt zich van de andere Dom Pedro golfbanen door een veelheid aan bunkers. Deze baan is ook langer en opener, dat betekent ook dat de wind meer invloed heeft op je spel. Ook hier enkele meertjes die de weg richting green kunnen belemmeren. Voor elk spelniveau een prima bespeelbare golfbaan.

Dom Pedro Pinhal 
Deze parkland golfbaan is ook een ontwerp van Frank Pennink (in Nederland bekend als architect van de Kennemer, Noordwijk, Rosendaelsche, en in Portugal ook Palmares). Op deze baan vindt de golfer wat meer water in het spel en de pijnbomen in de buurt van de green kunnen een uitdaging zijn bij het slaan naar de vlag.

Hotel Vila Galé Ampalius 
Dit comfortabele hotel heeft een bevoorrechte locatie, midden in het centrum van Vilamoura, direct aan het lange strand en nabij de jachthaven Praia da Marina. In de nabije omgeving vindt men vele restaurants en bars. Het hotel beschikt over een Spa waar men heerlijk kan ontspannen na een ronde golf. Restaurant Versátil serveert traditioneel Portugese en internationale gerechten. 
Kamers: 2-pers. kamer, met kabel-tv, airco, Wifi, bureau
en minibar.  Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Sommige kamers beschikken over een balkon met een panoramisch uitzicht op het zwembad of de zee.
Faciliteiten: Bar, restaurants, spa & wellness, verwarmd binnenzwembad, buitenzwembad, sauna, Turks bad, diverse behandelingen. Overige sport faciliteiten: fitnessruimte en tennisbanen.

Overige

 • Het golftoernooi wordt over 5 dagen gespeeld. De winnaar is diegene met het meeste stableford punten uit de beste 4 wedstrijden. ('beste 4 uit 5 principe'). De wedstrijdvorm is individueel stableford. De wedstrijd wordt vanaf max. handicap 36 gespeeld (Golfers met GVB/ hcp 54 zijn welkom). 
 • We hebben een 2-tal voorkeursvluchten gekozen, deze sluiten aan op de transfer die voor de gehele groep wordt georganiseerd. Men heeft daarbij de keuze uit één van de onderstaande Transavia vluchten naar Faro, Portugal:
  1. Vanaf Amsterdam (HV 5355) om 06.30 uur (aankomst 08.35 uur) en retour op 3 jan. 2020 om 09.20 uur (HV 5356). of
  2. Vanuit Eindhoven (HV 6607) om 07.30 uur (aankomst 09.30 uur) en retour op 3 jan. 2020 om 10.15 uur (HV6608). Mocht u een andere dan de aanbevolen vlucht kiezen, dan is een toeslag i.v.m. privé transfer van en/of naar de luchthaven van toepassing.
 • Tegen bijbetaling kan een kamer met zeezicht worden geboekt. De toeslag voor zijzeezicht bedraagt € 89,- en voor de upgrade naar een kamer met frontaal zeezicht € 109 euro.  
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
 • Niet SingleGolfers.nl leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd door Golftime. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.

Interesse in deze golfvakantie met leuke singles en gezellige golfers? 
Meld je aan of neem contact op voor verdere informatie: info [at] singlegolfers.nl

Boekingsprocedure:
Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch tevens naar Golftime verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren om de vlucht pas te boeken als de reis individueel bevestigd is.