Oud en Nieuw golfreis Algarve

Oud en Nieuw golfreis Algarve
Oud en Nieuw golfreis Algarve
28 dec 2023 - 04 jan 2024
Maximaal 24 deelnemers
Tavira - Portugal

Inschrijven

De golfreis is volgeboekt.

Oud en Nieuw vieren met leuke golfers?
Met golf op 5 topbanen in de Algarve?
Op een prachtige locatie in Zuid-Europa?

Schrijf je dan in voor de altijd populaire SingleGolfers.nl Oud en Nieuw golfreis naar het sfeervolle stadje Tavira in Portugal. Van 28 december 2023 t/m 4 januari 2024 verblijven we hier voor een heerlijke week golf op de banen van Quinta da Ria, Quinta de Cima, Castro Marim, Quinta do Vale en de nieuwe topbaan Ombria. Allemaal zeer goed goede banen, het jaar rond in topconditie. 
Als verblijf hebben we gekozen voor het charmante Maria Nova Lounge hotel hartje Tavira. Sfeervol en op loopafstand van bezienswaardigheden en gezellige horeca. Natuurlijk ontbreekt een spetterend Oudjaarsprogramma niet tijdens deze golfreis.

Golfen en reizen met SingleGolfers.nl staat voor een gevarieerd golfprogramma met voldoende mogelijkheid voor ontspanning. Alles in een ongedwongen sfeer, in goed gezelschap van singles en sportsingles.  

Programma (indeling speeldagen onder voorbehoud)
28 dec. reisdag, aankomst in Maria Nova Lounge Hotel **** in Tavira
29 dec. toernooidag 1 op Quinta da Ria
30 dec. toernooidag 2 op Castro Marim
31 dec. toernooidag 3 op Quinta do Vale
1 jan. vrije dag  
2 jan. toernooidag 4 op Quinta da Cima
3 jan. Slotdag van het toernooi op Ombria
4 jan. terugreis naar Nederland

Prijs € 1.669, -
Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 1.695, - inclusief 4 maanden lidmaatschap. Max. 24 plaatsen (12V/ 12M). Benieuwd naar reacties van deelnemers aan vorige reizen? Lees hier de reacties of bekijk één van onze filmpjes op YouTube als sfeerimpressie.

Inclusief
 • 8 dagen/7 nachten verblijf in 4* Maria Nova Lounge Hotel in een 2 pers. kamer landzijde (o.b.v. 1 pers. kamerbezetting, zonder extra toeslagen)
 • 7x ontbijtbuffet
 • 3x diner in een lokaal restaurant in Tavira (incl standaard assortiment drankjes)
 • 31 dec.: Gala dinner Party and after party at NOMAD roof top bar (incl. drankjes) 
 • 3x diner in hotel Maria Nova (excl. drankjes)
 • Transfers van en naar hotel en golfbanen
 • 5x 18 holes greenfee op de genoemde golfbanen 
 • Welkomstdrankje 
 • SingleGolfers.nl reis- en wedstrijdbegeleiding
 • Golfprijzen

Exclusief: vlucht, verzekeringen, verblijfskosten, huur buggy’s of trolleys. 

Ombria Golf

In het voorjaar opende dit luxe complex met golfbaan de deuren. De fabuleuze golfbaan met vele WAUW momenten, heeft al hele goede reviews ontvangen. Karakteristiek zijn de hoogteverschillen, die leveren prachtige uitzichten vanaf de tee op, en de door de baan meanderende oude rivier. De 1e 9 holes slingeren door de vallei, daarna wordt het weidser. Na afloop van de golfronde strijken we neer in het prachtig clubhuis met vergezichten over de golfbaan.

Golfbanen Castro Marim Golf & Country Club

Castro Marim is een fantastische en uitdagende 27 holes golfbaan in een ruig en onaangetast landschap, nabij de Spaanse grens. Vanaf de golfbaan heb je mooi uitzicht op de Guadiana rivier, zee en bergen. Hoogteverschillen, hellende fairways, geonduleerde en snelle greens zijn typerend voor deze golfbaan. Rustig gelegen zonder bebouwing in de omgeving.

Quinta da Ria

Spelend op Quinta da Ria komt men maar liefst 6 meren tegen. Hole 2, 5, 12 en 13 lopen parallel aan de Algarve kust. Hole 16, een par 5, snijdt dwars tussen 2 meren door. Deze golfbaan verlangt precisie en technische vaardigheden. Absoluut één van de topbanen uit de regio.

Quinta de Cima

De Quinta de Cima golfbaan, vindt men naast Quinta da Ria baan aan de oostkust van de Algarve. Echter Quinta de Cima is een heel andere golfbaan: ditmaal een echte parkland golfbaan met brede fairways, oude olijfbomen, stroompjes met watervalletjes. Pittig en aantrekkelijk door de vele doglegs. Een heerlijke dag golf met afwisselend uitzicht op zee en de bergen.
 

Quinta do Vale 

De Quinto do Vale golfbaan uit 2007 heeft een prachtige ligging bij rivier de Guadiana. De baan is een ontwerp van ‘Seve’ Ballesteros en biedt golfplezier voor alle handicappers! De eerste 9 holes zijn vlak met de nodige waterhindernissen. Daarna gaat het over in glooiend terrein. Adembenemende panorama's over de rivier de Guadiana.

Maria Nova Lounge Hotel

Een gezellig hotel op een heuvel in Tavira, omgeven door de rijke geschiedenis en de culturele omgeving van de stad. Het hotel ligt op een paar minuten afstand van het historische centrum, waar zich tal van leuke restaurants en bars zich bevinden. Het Nomad Bar Lounge Terrace is de sfeervolle roof top bar van het hotel met een panoramisch uitzicht over de stad.

Faciliteiten: moderne kamers met balkon met mooi uitzicht over de stad of zwembad., airconditioning, roomservice, flatscreen TV, Wifi, gratis kluisje en minibar (€ en op aanvraag). Het hotel beschikt over een restaurant, bar, welness centrum, fitness en een buiten- en binnenzwembad.

Vluchten

Vluchten: we hebben 2 voorkeursvluchten gekozen
Rotterdam- Faro:heen op 28 december HV 6093 om 07.15 uur en aankomst om 09.15 uur. Retour 4 januari HV 6094 om 10.00 uur en aankomst om 14.00 uur.
Eindhoven-Faro: heen op 28 december HV 6607 om 07.10 uur en aankomst om 09.10 uur. Retour 4 januari HV 6608 om 09.55 uur en aankomst om 14.00 uur.
Mocht men een andere dan de aanbevolen vlucht kiezen, dan kan een toeslag i.v.m. alleengebruik van de huurauto van toepassing zijn.  Het advies is met boeken van de vlucht te wachten totdat de reis individueel door Golftime bevestigd is. Zij kunnen desgewenst de vlucht ook boeken.

Overige informatie
 • Het golftoernooi wordt over 5 dagen gespeeld. Winnaar is diegene met de meeste stableford punten uit de beste 4 wedstrijden ('beste 4 uit 5 principe').
 • De wedstrijdvorm is individueel stableford.
 • Er wordt gespeeld in twee categorieën: < hcp 24 en hcp 24 en hoger. 
 • De wedstrijd wordt vanaf max. handicap 36 gespeeld. Golfers met GVB/ hcp 54 zijn welkom, mits men ervaring heeft met het spelen van 18 holes golfrondes. 
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). Niet-leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 4 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.

Interesse in deze golfvakantie met de leukste singles en gezellige golfers? Meld je aan of neem contact op voor verdere informatie: info [at] singlegolfers.nl (subject: Interesse%20in%20Oud%20en%20Nieuw%20golfreis%20Portugal%202022-2023)