Golfweekend Twente

Golfweekend Twente
Golfweekend Twente
24 - 25 sep 2022
Maximaal 24 deelnemers
Delden

Inschrijven

De inschrijving is gesloten

Door de grote belangstelling voor de golfweekends volgt ook dit jaar een extra golfweekend en wel op 24 en 25 september in Twente, met golf op de prachtige banen van Het Rijk van Sybrook en de Lage Mors, de laatste direct naast het hotel gelegen. 
Zo’n weekend kenmerkt zich door ongedwongen, leuk en sportief gezelschap van andere singles golfers, die graag in contact met andere golfers komen. Natuurlijk goed verzorgd met een verblijf in een prima hotel en genieten van een 3-gangen diner 

Arrangement:

 • Ontvangst met koffie/thee & lekkernij op 24 september op Golfbaan de Lage Mors
 • 1 nacht verblijf in Aparthotel Delden o.b.v. single verblijf in een Comfort 2-pers. kamer
 • 2 x 18 holes greenfee (Het Rijk van Sybrook en de Lage Mors)
 • 3-gangen diner op 24 september
 • 1 x ontbijt en lunchpakket op 25 september 
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 299,-
Exclusief: Vervoer en overige verblijfskosten. 
Overig: Niet leden kunnen ook inschrijven, de prijs bedraagt € 315,- en men ontvangt tevens 3 maanden vrijblijvend het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. Bekijk een video als sfeerimpressie van een golfweekend. Max 24 plaatsen en vol=vol. Voor dames geldt er inmiddels een wachtlijst.
 

Het programma voor het golfweekend is als volgt (tijden onder voorbehoud):
Zaterdag 24 september 2022:
11.00 uur ontvangst op met koffie/thee en lekkernij op De Lage Mors  
12.00 uur start 18 holes wedstrijd 
17.30 einde wedstrijd en inchecken in Aparthotel Delden
± 19.30 uur Aanvang diner omstreeks. 

 

Zondag 25 september 2022:
10.30 uur start wedstrijd op Het Rijk van Sybrook
Rond 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. 
Terugreis op eigen gelegenheid 

Golfbaan Het Rijk van Sybrook

Opvallend gastvrij en bijzonder mooi: Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft alles waar Twente trots op is. De 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied in Enschede. Verschillende holes bieden uitzicht op een typisch Twents coulisselandschap terwijl andere omsloten worden door prachtige bospercelen. In de baan zijn uitdagende waterpartijen geïntegreerd die geregeld in het spel komen en iedere golfronde tot een beleving maken. Vanuit het gezellige clubhuis heeft men een mooi uitzicht op de golfbaan en de schitterende natuur.

Golfbaan Lage Mors

Twentse gemoedelijkheid, dat is zo typerend op de Lage Mors, gelegen naast het hotel. De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken, mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. De golfbaan wordt ook wel de ‘Augusta’ van Twente genoemd. De Lage Mors is laagdrempelig, er heerst een sfeer die wordt gekenmerkt door de Twentse gemoedelijkheid.

Aparthotel Delden

Delden is een familie golfhotel met persoonlijke service, gelegen in het prachtige Hof van Twente. Ideaal voor een golfweekend direct aan de eigen golfbaan De Lage Mors. Faciliteiten: receptie, wifi, bar, restaurant, golfshop. Wellness (€) met sauna, stoombad, jacuzzi, dompelbaden, zwembad, relaxruimte met open haard. 
2-pers. kamer: comfortabel ingericht met zithoek en voorzien van telefoon, tv, wifi, minibar en kluisje. Badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers beschikken over een terras. 

Ervaringen van deelnemers 
 • Supergezellig weekend, en opnieuw hele aardige en leuke nieuwe golfers ontmoet. – Wim
 • Relaxed weekend met vriendelijke mensen die golfen ook leuk vinden. – Petri
 • Het was weer als zo vaak met Single Golfers een reuze gezellig weekend met een groep spelers die komt voor gezelligheid en golfen- anoniem.
 • Het was weer een gezellig weekend - Bert
 • Een sportief weekend, met een hoop gezelligheid, waarin het wedstrijdelement zeker aanwezig was. - anoniem
 • Leuke eerste kennismaking met SingleGolfers.nl. Prettig om met gelijkgestemden een paar dagen door te brengen op mooie banen. Kortom, een aanrader. - Jack
Overig
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
 • Minimaal vereist: GVB/ hcp 54. Niet leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • Er wordt 2 dagen stableford gespeeld. Winnaar is de golfer die het hoogste aantal punten over 2 dagen heeft behaald. Voor de wedstrijd kan maximaal van hcp 36 worden gestart.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
 • Inschrijving geschiedt via het digitale formulier op deze pagina. Deze wordt automatisch ook naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is al definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.