Golfweekend Krefeld Duitsland

Golfweekend Krefeld Duitsland
Golfweekend Krefeld Duitsland
09 - 10 sep 2023
Maximaal 24 deelnemers
Krefeld- Duitsland

Inschrijven

Het golfweekend is volgeboekt

Extra golfweekend  

Door de grote belangstelling hebben we deze zomer een 3e golfweekend gepland. 
De bestemming is nieuw maar zo dichtbij vanuit Nederland; we verblijven in Mercure hotel Krefeld, Duitsland. We golfen 2 dagen op Elfrather Mühle en Mühlenhof Golf & Country Club. Golfen in een mooie natuurlijke omgeving en een fijn verblijf met gelijkgestemde singles, je bent er echt even helemaal uit. Ga jij mee op golftrip naar Duitsland voor een heel gezellig weekend op de golfbaan? De samenwerking met Golftime zorgt voor een bijzonder scherp geprijsde deal en de zekerheid van de garantiefondsen.

Inbegrepen:
 • Ontvangst met koffie/thee & lekkernij
 • 2x 18 holes golf (Mühlenhof en Elfrather Mühle)
 • 1 nacht verblijf in een Superior room voor alleengebruik
 • Een 3 gangen diner/ buffet op 9 september  
 • Ontbijt op 10 september
 • Lunchpakket 10 september 
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 295,- 
Overig: Niet leden kunnen ook inschrijven, de prijs bedraagt € 309,- incl. 4 SingleGolfers.nl proeflidmaatschap.
Exclusief: vervoer, huur buggy’s en overige verblijfskosten. Maximaal 24 plaatsen (12V /12M) en vol= vol. Bekijk de video's van SingleGolfers.nl van een vorig event.

Prijs € 295,- 
Overig: Niet leden kunnen ook inschrijven, de prijs bedraagt € 309,- incl. 4 SingleGolfers.nl proeflidmaatschap. (*afhankelijk van kamertype)
Exclusief: vervoer, huur buggy’s en overige verblijfskosten. Maximaal 24 plaatsen en vol= vol. Bekijk de video van een vorig SingleGolfers.nl weekend.

Programma

Zaterdag 9 september  
11.00 uur ontvangst met koffie/ thee & koek
12.00 uur start 18 holes wedstrijd Mühlengolf Golf & Country Club
17.30 uur einde wedstrijd. Vertrek naar Mercure hotel Krefeld. 
Aanvang van het diner is rond 20.00 uur.  

 

Zondag 10 september 
11.00 uur start van de wedstrijd op Elfrather Mühle
Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Dit zal ongeveer om 17.30 uur zijn.
Terugreis op eigen gelegenheid 

Golfbanen 

Golf & Country Club Elfrather Mühle is een goed onderhouden golfbaan met mooie fairways en hele snelle, nagenoeg perfecte, greens. Ondanks dat de baan vlak is hebben de 1e 9 toch nog wat hoogteverschillen. Daarna worden de holes langer. En de bunkers liggen gevaarlijk strategisch! Op hole 19 vinden we een prachtig clubhuis met als blikvanger de bijna 200 jaar oude molen. De club ademt op alle aspecten golf.

Mühlenhof Golf & Country Club

Kort over de grens bij Kalkar vinden we Mühlenhof Golf Club. Het is een mooie en ongecompliceerde baan in een vrij open landschap met talrijke waterhindernissen. Maar de baan biedt uitdaging genoeg, de holes zijn soms lang en verrassend qua lay-out. Door de ontspannen en vriendelijke sfeer voelt iedereen zich hier thuis.

Hotel Krefeld

Het 4 * Mercure Hotel Krefeld is rustig gelegen naast de golfbaan waar we op zondag spelen. Het biedt moderne kamers, een restaurant en een eigen ondergrondse parkeergarage. Bar Treffpunkt is een leuke plaats om samen voor het diner een drankje te nuttigen en bij te praten. 
Alle superior kamers zijn voorzien van airconditioning, razendsnel internet en een eigen badkamer. Overige faciliteiten: gratis Wi-Fi, welness centrum en gym. Uitzicht op de tuin.

Reacties van eerdere deelnemers
 • Supergezellig weekend, en opnieuw hele aardige en leuke nieuwe golfers ontmoet. – Wim
 • Relaxed weekend met vriendelijke mensen die golfen ook leuk vinden. – Petri
 • Ik heb genoten van de mooie banen in het prachtige landschap, de stijlvolle verblijven en de gezellige medegolfers! – Gertie
 • Het was weer als zo vaak met SingleGolfers.nl een reuze gezellig weekend met een groep spelers die komt voor gezelligheid en golfen- Aart 
 • Het was weer een gezellig weekend - Bert
 • Een sportief weekend, met een hoop gezelligheid, waarin het wedstrijdelement zeker aanwezig was. - anoniem (Duitsland 2020).
 • Leuke eerste kennismaking met SingleGolfers.nl. Prettig om met gelijkgestemden een paar dagen door te brengen op mooie banen. Kortom, een aanrader. - Jack.
Overig
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
 • Minimaal vereist: GVB/ hcp 54. Enige ervaring met het spelen van 18-holes golfronden is noodzakelijk.
 • Niet leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 4 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
 • Inschrijving geschiedt via het digitale formulier op deze pagina. Deze wordt automatisch ook naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is al definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.