Golfweekend Drenthe

Golfweekend Drenthe
Golfweekend Drenthe
14 - 15 jul 2018
Aalden & Erica

Inschrijven

Het golfweekend is geheel volgeboekt

Golfweekenden zijn de toppers onder onze evenementen: gezellig, drukbezocht en geschikt voor golfers van elk niveau. 14 & 15 juli 2018 organiseren we een weekend in Drenthe. Met golf op 2 hele mooie banen in Noord-Nederland: De Gelpenberg en Zuid-Drenthe. Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van heide en bos met veel variatie. Naast golf natuurlijk ook aandacht voor een mooi golfresort en lekker eten. Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke single golfers. 

Arrangement:

 • Ontvangst met koffie/thee & lekkernij op 14 juli
 • 2 x 18 holes golf (Gelpenberg en Zuid-Drenthe)
 • 1 nacht verblijf in Golfresort ZuidDrenthe
 • 1 x ontbijt
 • 3-gangen diner op 14 juli
 • Lunchpakket 15 juli
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 260,- (niet SingleGolfers.nl leden € 275,- incl 3 maanden proeflidmaatschap). 
Exclusief: vervoer, overige verblijfskosten. 
Er zijn nog 2 plaatsen voor heren. Voor dames is er een wachtlijst. Bekijk de video van een vorig SingleGolfers.nl weekend.

Programma (tijden onder voorbehoud):
golf met singles in Drenthe op GelpenbergZaterdag 14 juli:
11.00 uur ontvangst met koffie/ thee & lekkernij op de Drentse Golfclub De Gelpenberg
12.00 uur start 18 holes wedstrijd
17.30 uur einde wedstrijd en vertrek naar Golfresort Zuid-Drenthe.
Aanvang van het diner is rond 20.00 uur. 

Zondag 15 juni:
10.30 uur start van de wedstrijd op golfbaan Zuid-Drenthe (Texas Scramble).
Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Dit zal ongeveer om 16.30 uur zijn.
Terugreis op eigen gelegenheid.

Golfbanen
De Gelpenberg
Prachtig aangelegde golfbaan in een bijzonder fraai Drents zand, bos en heidelandschap. Karakteristiek zijn ook de verrassende waterpartijen, het mooie glooiende landschap en schapen die grazen in de rough. De greens zijn snelen van zeer goede kwaliteit. Op hole 18 domineert de oorspronkelijke zandverstuiving als één van de grootste natuurlijke bunkers in Europa.

Zuid-Drenthe
Golfbaan Zuid-Drenthe is de best gewaardeerde 9-holes baan van Nederland. De baan wordt getypeerd als een Inland Links Course en is één van de meest uitdagende golfbanen van Drenthe. De variatie in holes maakt elke hole een nieuwe uitdaging. De baan ligt op een uitloper van de Drentse Hondsrug en toont zich als een glooiend landschap met een natuurlijk karakter. De golfbaan typeert zich door rust, ruimte en natuur.

Welness hotel & Golfresort ZuidDrenthe
Het resort is rustig gelegen in het 'Amsterdamsche Veld', aan de rand van het natuurgebied Bargerveen en direct aan de golfbaan Zuid Drenthe. Een ideale uitvalsbasis voor de golfers die willen genieten van rust, ruimte, comfort en een prachtig uitzicht. Na een ronde golf is het goed ontspannen in het wellnesscentrum van het hotel. ‘s Avonds kunt u culinair genieten in Brasserie
ZuidDrenthe, bekend om zijn streekgerechten.
Faciliteiten: receptie, wifi, restaurant, bar, fitness, wellnesscenter, sauna en hamam. 2-pers. kamer: sfeervol ingericht in thema aarde of vuur met comfortabele bedden, badkamer met douche en toilet, wifi, flatscreen tv, zithoek. Vanaf het terras of balkon kijkt men uit op de golfbaan en de weidse groene omgeving. 

Overig

 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
 • Niet leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.

Boekingsprocedure
Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.