Golfweekend Drenthe

Golfweekend Drenthe
Golfweekend Drenthe
26 - 27 jun 2021
Drenthe

Inschrijven

Het weekend is geheel volgeboekt

De SingleGolfers.nl weekenden zijn de toppers onder de evenementen: gezellig, drukbezocht en geschikt voor golfers van elk niveau.
Op 26 en 27 juni 2021 organiseren we wederom een golfweekend in Drenthe. Hierbij combineren we twee hele mooie banen in Noord-Nederland: De Gelpenberg en Zuid-Drenthe. Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van heide en bos met heel veel variatie. Naast golf natuurlijk ook aandacht voor een mooi golfresort en lekker eten en drinken.  Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke single golfers in een mooie golfomgeving. 

Arrangement:

 • Ontvangst met koffie/thee & lekkernij op 26 juni op De Gelpenberg 
 • 2x 18 holes golf (Gelpenberg en Zuid-Drenthe)
 • 1 nacht verblijf in Welness hotel & Golfresort Zuid-Drenthe
 • 1x Ontbijt
 • Een 3 gangen diner op 26 juni
 • Lunchpakket 27 juni
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 265,-
Overig: Niet leden kunnen ook inschrijven, de prijs bedraagt € 279,- en men ontvangt tevens 3 maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. 
Exclusief: vervoer, huur buggy’s en trolleys, overige verblijfskosten Inschrijven graag vóór 1 juni 2021. per 31/5 nog 2 plaatsen voor heren en voor dames een wachtlijst. Bekijk de video van een vorig golfweekend

Programma (tijden onder voorbehoud):
Zaterdag 26 juni:

 • 11.00 uur ontvangst met koffie/ thee & lekkernij op de Drentse Golfclub De Gelpenberg 
 • 12.00 uur start 18 holes wedstrijd
 • 17.30 uur einde wedstrijd en vertrek naar Golfresort Zuid-Drenthe. 
 • Aanvang van het diner is rond 20.00 uur.  

Zondag 27 juni :

 • 10.30 uur start van de wedstrijd op golfbaan Zuid-Drenthe  
 • Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Dit zal ongeveer om 16.30 uur zijn.
 • Terugreis op eigen gelegenheid 

Golfbanen
De Gelpenberg

Prachtig aangelegde golfbaan in een bijzonder fraai Drents zand, bos en heidelandschap. Karakteristiek zijn ook de verrassende waterpartijen, het mooie glooiende landschap en schapen die grazen in de rough. De greens zijn snel en van zeer goede kwaliteit. Op hole 18 domineert de oorspronkelijke zandverstuiving
als één van de grootste natuurlijke bunkers in Europa.

Zuid-Drenthe
Golfbaan Zuid-Drenthe is één van de best gewaardeerde 9-holes banen van Nederland. De baan wordt getypeerd als een Inland Links Course en is zeer uitdagend. De variatie in holes maakt elke hole een nieuwe uitdaging. De baan ligt op een uitloper van de Drentse Hondsrug en toont zich als een glooiend landschap met een natuurlijk karakter. De golfbaan typeert zich door rust, ruimte en natuur.

Welness hotel & Golfresort Zuid-Drenthe
Het resort is rustig en direct aan de golfbaan Zuid-Drenthe gelegen. Een ideale uitvalsbasis voor de golfers die willen genieten van rust, ruimte, comfort en een prachtig uitzicht. ‘s Avonds kunt u culinair genieten in Brasserie. Faciliteiten: receptie, wifi, restaurant, bar, fitness, wellness, sauna en hammam.
2-pers. kamer: sfeervol ingericht in thema aarde of vuur met comfortabele bedden, badkamer met douche en toilet, wifi, flatscreen tv, zithoek. Vanaf het terras of balkon kijkt men uit op de golfbaan en de weidse groene omgeving.

Overig
Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten. Niet leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.

Boekingsprocedure
Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is al definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren de vlucht pas te boeken als reisboeking individueel bevestigd is.