Golfweekend België

Golfweekend België
Golfweekend België
30 - 31 jul 2022
Maximaal 20 deelnemers
Regio Brussel

Inschrijven

Het golfweekend is volgeboekt

Wegens blijvend groot succes hebben we wederom gekozen voor de golfbanen La Tournette en Pierpont, beide hoog in de Belgische ranglijsten. Op 30 & 31 juli golfen we op deze buitengewoon mooie banen in de regio Brussel. Het verblijf is in het sfeervolle hotel Pierpont, een prachtig verbouwde herenboerderij aan de golfbaan met uitstekende keuken.
Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke (golf)singles in een luxe golfomgeving. Lees verder voor het hele programma en schrijf snel in, want er zijn slechts 20 plaatsen en vol=vol.

Arrangement:

 • Ontvangst met koffie/thee & lekkernij
 • 2x 18 holes golf (Pierpont en La Tournette – American course)
 • 1 nacht verblijf in hotel Pierpont incl. ontbijt
 • Een 3-gangen diner op 30 juli
 • Lunchpakket 31 juli
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 339,- (* afhankelijk van kamertype, zie verder in de tekst). Niet leden kunnen ook inschrijven, de prijs bedraagt € 349,- incl. 2 maanden SingleGolfers.nl proeflidmaatschap. Exclusief: vervoer, huur buggy’s en overige verblijfskosten.
Maximaal 20 plaatsen en vol= vol. Bekijk de video van een vorig SingleGolfers.nl weekend.

Het programma voor het golfweekend is als volgt (onder voorbehoud):
Zaterdag 30 juli  
11.00 uur ontvangst met koffie/ thee op Chateau de La Tournette
12.00 uur start 18 holes wedstrijd
17.30 uur einde wedstrijd. Vertrek naar hotel Pierpont. 
Aanvang van het diner is rond 20.00 uur.  

Zondag 31 juli 
10.30 uur start van de wedstrijd op Pierpont
Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Dit zal ongeveer om 16.00 uur zijn.
Terugreis op eigen gelegenheid 

Golfbanen

La Tournette Golf
Chateau de la Tournette beschikt over 2 golfbanen. De championship course L' Américain (ook wel de American Course genoemd) ligt deels in het bos op geaccidenteerd terrein. Een uitdagende golfbaan met veel doglegs, lange fairways en grote, beschermde greens. Goed coursemanagement is belangrijk! Deze baan wordt op Leadingcourses.com met een 8.5 gewaardeerd en staat op nummer 2 van België.

Pierpont
Pierpont is een fraaie, uitstekend onderhouden golfbaan in het zacht glooiend Waalse boerenland. Haar inland-links karakter maakt dat de wind een veranderende invloed kan hebben op de golfronde. Met fraai gemanicuurde fairways omringd door dikke rough, mooie waterpartijen en snelle greens. De holes bieden veel afwisseling en hebben elk een specifieke moeilijkheid.

Hotel Pierpont

Golfhotel Pierpont is een prachtig gelegen hotel gevestigd in een authentieke gerenoveerde herenboerderij. Het golfhotel ligt direct aan de prachtige licht glooiende golfbaan Pierpont. Vanaf het terras heeft men een prachtig uitzicht over de golfbaan. Pierpont is een plek voor golfers die gezelligheid zoeken en tegelijk lekker willen onthaasten.  
Faciliteiten: Restaurant, terras, bar, gratis wifi, parkeergelegenheid, 9-holes executive course, 18-holesbaan, ruime oefenfaciliteiten.
Kamers: klassieke en comfortabele kamers met gratis wifi, flatscreen-tv en badkamer met douche en toilet.

* prijzen en kamertypen

Hotel Pierpont beschikt over diverse soorten kamers. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op 1 persoonskamers.(per 18/3 is dit kamertype vol).  Daarnaast kan men kiezen voor een 2 persoonskamer (1 pers. bezetting). Hierbij geldt een toeslag van € 25,-. Ook zijn er enkele family rooms en een appartement. Elk met een eigen kamer maar gedeelde badkamer. Hierbij geldt een korting van € 20,-. 
Geef de voorkeur aan voor het gewenste kamertype in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier. Toewijzing geschiedt door SingleGolfers.nl en Golftime op volgorde inschrijving. Het kan zijn dat men een andere kamer krijgt (in overleg) als de voorkeur niet meer beschikbaar is).

Overig
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
 • Minimaal vereist: GVB/ hcp 54. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
 • Inschrijving geschiedt via het digitale formulier op deze pagina. Deze wordt automatisch ook naar Golftime verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is al definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.