Golfweekend Belgie

Golfweekend Belgie
Golfweekend Belgie
18 - 19 aug 2018
regio Brussel

Inschrijven

Het golfweekend is geheel volgeboekt

Het tweede golfweekend van 2018 gaat naar België. Op 18 en 19 augustus organiseren we 2 golfdagen op buitengewoon mooie golfbanen in de regio Brussel: Pierpont en La Tournette. Beide golfbanen staan hoog in de Belgische ranglijsten. Met overnachting in Golfhotel Pierpont, een verbouwde herenboerderij direct aan de golfbaan. Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke single golfers in een mooie golfomgeving. 

Arrangement:

 • Ontvangst met koffie/thee 
 • 18 holes golf Pierpont
 • 18 holes golf La Tournette– American course
 • 1 nacht verblijf in hotel Pierpont incl. ontbijt
 • 3-gangen diner op 18 augustus 
 • Lunchpakket 19 augustus
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

 

Prijs €295,- (* afhankelijk van kamertype).

Overig: de prijs voor niet leden is € 305,- (*afhankelijk van kamertype) incl. 3 maanden SingleGolfers.nl proeflidmaatschap. Bekijk de video van een weekend uit 2017.

Programma (tijden onder voorbehoud):
Zaterdag 18 augustus:
11.00 uur ontvangst met koffie/ thee op Pierpont
12.00 uur start 18 holes wedstrijd
17.30 uur einde wedstrijd en inchecken in hotel Pierpont. Het diner start ± 20.00 uur.  

 

Zondag 19 augustus:
10.00 uur start van de wedstrijd op La Tournette   
Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Dit zal ongeveer om 16.30 uur zijn. Terugreis op eigen gelegenheid.

Golfbanen 
Pierpont

Pierpont is een fraaie, uitstekend onderhouden golfbaan in het zacht glooiend Waalse boerenland. Haar inland-links karakter maakt dat de wind een veranderende invloed kan hebben op de golfronde. Met fraai gemanicuurde fairways omringd door dikke rough, mooie waterpartijen en snelle greens. Pierpont is regelmatig gastheer voor de Challenge Tour.

La Tournette
De championship course, L' Américain (ook wel de American Course genoemd), ligt deels in het bos op geaccidenteerd terrein. Een uitdagende golfbaan met veel doglegs, lange fairways en grote, beschermde greens. Goed coursemanagement is belangrijk! Deze baan wordt op Leadingcourses.com met een 8.5 gewaardeerd en staat op nummer 2 van België.

Hotel Pierpont
Golfhotel Pierpont  is een prachtig gelegen, klein en persoonlijk hotel gevestigd in een authentieke gerenoveerde herenboerderij. Het golfhotel ligt direct aan de prachtige licht glooiende golfbaan Pierpont. Vanaf het terras heeft men een prachtig uitzicht over deze uitstekend onderhouden golfbaan. Brussel ligt op ongeveer 20 minuten rijden.
Pierpont is een plek voor golfers die gezelligheid zoeken en tegelijk lekker willen onthaasten.  
Faciliteiten: Restaurant, terras, bar, gratis wifi, parkeergelegenheid, 9-holes executive course, 18-holesbaan, ruime oefenfaciliteiten.
Kamers: klassieke en comfortabele kamers met gratis wifi, flatscreen-tv en badkamer met douche en toilet.

* prijzen en kamertypen

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op 1 persoonskamers. Daarnaast kan men kiezen voor een 2 persoonskamer (1 pers. bezetting) of een superior room. Hierbij geldt een toeslag van € 25,-.
Tevens zijn er enkele family rooms en een appartement. Elk met een eigen kamer maar met gedeelde badkamer per 2 personen. Hierbij geldt een korting van € 20,-. 
Geef de voorkeur aan voor het gewenste kamertype in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier. Toewijzing geschiedt door SingleGolfers.nl en Golftime op volgorde van inschrijving. Het kan zijn dat men een andere kamer krijgt (in overleg) als de voorkeur niet meer beschikbaar is).

Overig

 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
 • Minimaal vereist: GVB/ hcp 54.
 • Niet leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.

Boekingsprocedure
Inschrijving geschiedt via het digitale formulier op deze pagina. Dite wordt automatisch ook naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.