Golfweekend Achterhoek

Golfweekend Achterhoek
Golfweekend Achterhoek
21 - 22 sep 2019
Hengelo en Delden

Inschrijven

Inschrijving gesloten

Door de grote belangstelling voor de golfweekenden volgt ook in 2019 een extra golfweekend, ditmaal in de Achterhoek. 21 september spelen we een 18 holes wedstrijd op 't Zelle, aansluitend vertrekken de golfers naar het hotel in Delden. Daar volgt een gezellige avond met uitgebreid diner. Zondag 22 september volgt een Texas Scramble teamwedstrijd, altijd goed voor de sfeer én leuke competitie. Kortom, een gezellig golfweekend in leuk en sportief gezelschap van andere single golfers. 

Arrangement:

 • Ontvangst met koffie/thee & lekkernij op 21 september op Golfbaan 't Zelle
 • 1 nacht verblijf in Aparthotel Delden ((21 september o.b.v. single verblijf in een 2-pers. kamer)
 • 2 x 18 holes greenfee (golfbaan 't Zelle en de Lage Mors)
 • 3-gangen diner op 21 september incl. 1 consumptie (bier/ wijn/ fris)
 • 1 x ontbijt en lunchpakket op 22 september 
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 269,-
Exclusief: Vervoer en overige verblijfskosten. 

Overig: Niet leden kunnen tevens inschrijven, de prijs bedraagt € 279,- en men ontvangt tevens 3 maanden het SingleGolfers.nl lidmaatschap. Bekijk een video als sfeerimpressie van een golfweekend. Max 24 plaatsen en vol=vol. Voor dames geldt per 20 aug. een wachtlijst.


Het programma voor het golfweekend is als volgt:
Zaterdag 21 september 2019:

 • 10.30 uur ontvangst op met koffie/thee en lekkernij op Golfclub 't Zelle  
 • 11.30 uur start 18 holes wedstrijd (individueel stableford) 
 • 17.30 einde wedstrijd en vertrek naar Aparthotel Delden
 • Aanvang diner omstreeks 19.30 uur. 

Zondag 22 september 2019 :

 • 10.00 uur start Texas Scramble wedstrijd op de Lage Mors
 • Rond 16.00 uur vindt prijsuitreiking plaats. 
 • Terugreis op eigen gelegenheid 

Golfbaan 't Zelle
Een parel in de Achterhoek, zo staat deze golfbaan bekend. En terecht! De prachtige, rustig gelegen golfbaan kent vele natuurlijke hindernissen, zoals een steeds terugkerende beek, vijvers, een moeras. De baan weet zich omzoomd door statige boompartijen en langgerekte bunkers. Een uitdaging voor elke niveau golfer. Daarnaast vragen enkele blinde holes en strategische bunkers om goed course-management.

Golfbaan Lage Mors
Twentse gemoedelijkheid, dat is zo typerend op de Lage Mors. Een uitstekende locatie voor een Texas Scramble teamwedstrijd. Dit is al vaak een leuke competitieve formule gebleken ter afsluiting van een golfweekend. De baan ligt in het Twickelse coulisselandschap met eeuwenoude eiken, mooie glooiende fairways en uitdagende waterpartijen. 

Aparthotel Delden
Delden is een familie golfhotel met persoonlijke service, gelegen in het prachtige Hof van Twente. Ideaal voor een golfweekend direct aan de eigen golfbaan De Lage Mors. 
Faciliteiten: receptie, wifi, bar, restaurant, golfshop. Wellness (€) met binnen- en buitensauna, stoombad, jacuzzi, dompelbaden, zwembad, relaxruimte met open haard. 
2-pers. kamer: comfortabel en netjes ingericht met zithoek en voorzien van telefoon, tv, wifi, minibar en kluisje. Badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers beschikken over een terras. Zowel het hotel als de golfbanen bevinden zich op ruim een uur rijden vanaf Utrecht

Ervaringen van deelnemers 
Super gezellig weekend, en opnieuw hele aardige en leuke nieuwe golfers ontmoet. – Wim

Relaxed weekend met vriendelijke mensen die golfen ook leuk vinden. – Petri

Het was weer als zo vaak met SingleGolfers.nl een reuze gezellig weekend met een groep spelers die komt voor gezelligheid en golfen- Aart Alblas.

Het was weer een gezellig weekend - Bert Raven.

Een sportief weekend, met een hoop gezelligheid, waarin het wedstrijd element zeker aanwezig was.- anoniem (Duitsland 2018).

Leuke eerste kennismaking met SingleGolfers.nl . Prettig om met gelijkgestemden een paar dagen door te brengen op mooie banen. Kortom, een aanrader. - Jack.

Overig
Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
Minimaal vereist: GVB/ hcp 54. Niet leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
Inschrijving geschiedt via het digitale formulier op deze pagina. Deze wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier.