Golfweek Tsjechie

Golfweek Tsjechie
Golfweek Tsjechie
24 - 29 aug 2021
regio Praag

Inschrijven

Inschrijving gesloten

Na een succesvolle reis in 2020 mag een vervolg op Tsjechië niet ontbreken. De golfbanen werden zo goed bevonden, daar moet je nog een keer voor terug! De golfweek vindt plaats van 24 t/m 29 augustus en de bestemming is wederom Konopiste, een prachtig Golf & Spa Resort met 36 holes voor de deur. Konopiste is gelegen in mooie natuur omringd door glooiende velden en meertjes. Deze reis wordt aangeboden als 'eigen vervoer' maar het is ook mogelijk te vliegen naar Praag.
Kortom een heerlijke reis, prachtige golfbanen in een wat minder bekend golfland en natuurlijk in leuk gezelschap van sportieve en gelijkgestemde single golfers.

Programma
24 aug. reisdag en aankomst in hotel Konopiste  
25 aug. toernooidag 1, golf op Radecky
26 aug. toernooidag 2, golf op Loreta
27 aug. toernooidag 3, golf op d'Estea
28 aug. toernooidag 4, golf op Radecky en 's avonds price giving dinner
29 aug. terugreis naar Nederland  

Prijs € 809,-. 
Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 825,- inclusief 3 maanden lidmaatschap.
Max. 24 personen. (12 dames/12 heren). Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen of bekijk een filmpje als sfeerimpressie.

Inclusief:

 • 6 dagen/ 5 nachten verblijf in 4* Konopiste Golf & Spa Resort in een double room (o.b.v. 1 pers. kamerbezetting, zonder extra toeslagen)
 • 5 x ontbijt
 • 4 x 3-gangen diner in één van de restaurants van Konopiste incl. één drankje, 
 • 1x avond diner in lokaal restaurant (incl. transfer) 
 • 4 x 18 holes greenfee op de in het programma genoemde golfbanen 
 • Welkomstdrankje 24 augustus in Konopiste
 • SingleGolfers.nl reis- en wedstrijdbegeleiding
 • Golfprijzen

Exclusief: vervoer, vlucht (kan door Golftime worden geboekt), verzekeringen, verblijfskosten, buggy en trolley huur

Golfbanen
Konopiste Golf

Konopiste Golfclub is een 36 holes baan verdeeld over de oude Radecky Course en de nieuwe d'Este Course.  Radecky is een PGA baan die de golfer meevoert door een golvend landschap, langs bossen, vele bunkers en hindernissen. De greens zijn groot en mooie gemodelleerd. Ook kenmerkend hier is de prachtige stille natuur, met mooie flora en fauna. 

d'Este Golfcourse 
Hier komt meer water in het spel! De d'Este course vraagt een strategisch plan en het loont op de fairway te blijven! Er volgen ook een aantal spectaculaire holes. De signature hole is de 9e met een ware eilandgreen. Op het grandioze terras kun je vervolgens alles nog eens nabesrpeken met je flightgenoten.

Loreta 
De britse golf architect Preston is er op Loreta in geslaagd gebruik te maken van het lokale ruige landschap en de heggen, bomen en bossages in het ontwerp te behouden. De baan is heuvelachtig en kent prachtige vergezichten over het Tsjechische landschap en is alleen daarom al de moeite waard te spelen. Het onderhoud van de baan en de greens is zeer goed.
De baan is  door de brede fairways niet overdreven moeilijk en geschikt voor alle niveaus golfers. De snelheid van de greens kan de golfer wel een uitdaging bezorgen! 

Konopiste Golf & Spa Resort
Het Golf Resort Hotel Konopište biedt ruime kamers deels in een voormalig kasteel. Het wordt omgeven door de grootste golfbaan van Tsjechië en bevindt zich op slechts enkele minuten van het beroemde kasteel Konopište. Het hotel heeft 2 restaurants: Tee no. 19 en Steakhouse St. Florian, met zowel Tsjechische en internationale keuken. U kunt genieten van barbecue-avonden in de zomer.
De stijlvolle kamers zijn verdeeld over 5 gebouwen, waaronder het kasteel, voorzien van telefoon, tv, minibar, gratis wifi, badkamer met bad/douche en toilet.

Faciliteiten: 2 restaurants, zwembad, Wifi, Zwembad, Fitness, welnesscentrum met Spa en wellness arrangementen. (o.a. voetenbad, Spalounge, sauna, stoomkamer, dompelbad, zoutwaterzwembad)

Overige

 • Het golftoernooi wordt over 4 dagen gespeeld. De winnaar is diegene met het meeste stableford punten uit de beste 3 wedstrijden. ('beste 3 uit 4 principe'). De wedstrijdvorm is individueel stableford. De wedstrijd wordt vanaf max. handicap 36 gespeeld (Golfers met GVB/ hcp 54 zijn welkom). 
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). Niet-leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis is gebaseerd op eigen vervoer (per auto). Mocht men willen vliegen dan kan dat op Praag (diverse aanbieders). Golftime kan eventueel de vlucht boeken en/of de aansluitende transfer naar Konopiste. (de prijzen van vluchten en transfer kunnen pas op dat moment worden opgevraagd). 
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.

Interesse in deze golfvakantie met leuke singles en gezellige golfers? Meld je aan of neem contact op voor verdere informatie: info [at] singlegolfers.nl

Boekingsprocedure:
Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren om de vlucht pas te boeken als reisboeking individueel bevestigd is.