Golfreis Tsjechie

Golfreis Tsjechie
Golfreis Tsjechie
26 - 30 aug 2020
Benešov - Tsjechië

Inschrijven

Inschrijving gesloten

Nieuw op het SingleGolfers.nl programma is een 5-daagse golfreis naar Tsjechië. Dit is geen nieuw golfland maar één die zich al bewezen heeft, en toch zijn vele golfers er nog niet geweest.  Bestemming is het mooie Konopiste Golf & Spa Resort met 36 holes voor de deur. Deze reis combineert golf en de mogelijkheid te genieten van Welness én cultuur. Konopiste is gelegen in mooie natuur omringd door glooiende velden en meertjes. Met transfers van- en naar de luchthaven (50 minuten) wordt de golfer helemaal in de watten gelegd. Zoals bij alle SingleGolfers.nl reizen geldt nu ook: een reis in leuk gezelschap van sportieve en gelijkgestemde single golfers.

Programma

 • 26 aug. reisdag, vlucht naar Praag of per auto.     
 • 27 aug. golf op Radecky
 • 28 aug. golf op d‘Este
 • 29 aug. golf op Radecky 
 • 30 augustus bezoek aan kasteel Konopiste, terugreis naar Nederland  

Prijs € 689,-. Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 699,- inclusief 3 maanden lidmaatschap.
Max. 24 personen. (12 dames/12 heren). Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen of bekijk een filmpje als sfeerimpressie.

Inclusief:

 • 5 dagen/ 4 nachten verblijf in 4* Konopiste Golf & Spa Resort in een double room (o.b.v. 1 pers. kamerbezetting, zonder extra toeslagen)
 • 4 x ontbijt
 • 3 x 3-gangen diner in één van de restaurants van Konopiste incl. één drankje, 
 • 1x BBQ avond op Konopiste incl. een drankje
 • 3 x 18 holes greenfee op de in het programma genoemde golfbanen 
 • Transfer luchthaven - hotel en v.v. 
 • Bezoek kasteel Konopiste incl. rondleiding en transfer
 • Welkomstdrankje 26 augustus in Konopiste
 • SingleGolfers.nl reis- en wedstrijdbegeleiding
 • Golfprijzen

Exclusief: vlucht (kan door Golftime worden geboekt), verzekeringen, verblijfskosten, buggy en trolley huur

Golfbanen
Konopiste Golfclub is een 36 holes baan verdeeld over de oude Radecky Course en de nieuwere d'Este Course. Daarnaast is er nog een 9-holes oefenbaan. Radecky is een PGA baan die de golfer meevoert door een golvend landschap, langs bossen, vele bunkers en hindernissen. De greens zijn groot en mooi gemodelleerd. Ook kenmerkend hier is de prachtige stille natuur, met mooie flora en fauna. De golfer wacht ook een moeilijke, uitdagende par 3 hole nummer 6!
"Radecký" is afgeleid van een van de oorspronkelijke eigenaren van het landgoed, de beroemde maarschalk uit de Napoleontische oorlogen - Václav Radecký van Radec.

d'Este Golfcourse 
Bij d'Este komt aanzienlijk meer water in het spel. Ook hier uitstekende greens, prima fairways, prachtige panoramische uitzichten. De d'Este course vraagt een strategisch plan en het loont op de fairway te blijven! Enkele spectaculaire holes maken dit tot een hele mooie golfervaring. De signature hole is zonder twijfel de 9e met een ware eilandgreen. Daarna is het grandioze terras een fijne plek om alles nog eens na te bespreken met je flightgenoten.

Konopiste Golf & Spa Resort
Het Golf Resort Hotel Konopište biedt ruime kamers deels in een voormalig kasteel. Het wordt omgeven door de grootste golfbaan van Tsjechië en bevindt zich op slechts enkele minuten van het beroemde kasteel Konopište. Het hotel heeft 2 restaurants: Tee no. 19 en Steakhouse St. Florian, met zowel Tsjechische en internationale keuken. Golfers kunnen ook genieten van  een BBQ avond die men regelmatig houdt in de zomer.
De stijlvolle kamers zijn verdeeld over 5 gebouwen,
waaronder het kasteel, voorzien van telefoon, tv, minibar, gratis wifi, badkamer met bad/douche en toilet.
Faciliteiten: 2 restaurants, zwembad, Wifi, zwembad, fitness, welnesscentrum met Spa en wellness arrangementen. (o.a. voetenbad, spalounge, sauna, stoomkamer, dompelbad, zoutwaterzwembad)

Overige

 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). Niet-leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
 • De aanbevolen vlucht is met KLM (wijzigingen voorbehouden) : 26 augustus  KL1355  Amsterdam - Praag   12:05 - 13:35 uur , retour op 30 augustus  KL1358  Praag - Amsterdam   18:30 - 20:05 uur. De transfer ter plaatse zal hierop aansluiten. 

Interesse in deze golfvakantie met leuke singles en gezellige golfers? Meld je aan of neem contact op voor verdere informatie: info [at] singlegolfers.nl

Boekingsprocedure:
Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren om de vlucht pas te boeken als reisboeking individueel bevestigd is.