Golfreis Schotland

Golfreis Schotland
Golfreis Schotland
30 mei - 02 jun 2019
Montrose - Schotland

Inschrijven

De inschrijving is gesloten

Nieuw op het programma: een 4-daagse golfreis naar Schotland; de pure golfbeleving, echt Links golf in een land vol golftradities. Dit is voor de ware golfliefhebber een golfbestemming bij uitstek en wellicht een sportieve uitdaging die je minimaal één keer in je leven wilt beleven. Golf op prachtige en authentieke banen, soms eeuwenoud. 
Als verblijf kiezen we voor The Links hotel, een comfortabel hotel in het stadje Montrose nabij de golfbanen. Dit hotel beschikt over een uitstekende keuken!
Zoals bij alle SingleGolfers.nl reizen geldt nu ook: een reis in leuk gezelschap van sportieve en gelijkgestemde single golfers.

Programma:
30 mei reisdag, golf op Montrose Medal 
31 mei golf op Panmure Golf Club
1 juni golf op Montrose Broomfield
2 juni terugreis naar Nederland. Optioneel golf (niet inbegrepen) 

Prijs € 925,-. Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 935,- inclusief 3 maanden lidmaatschap.
Max. 24 personen. (12 dames/12 heren). Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen of bekijk de film van de Ierland golfreis uit 2018.

Inclusief

 • 4 dagen/ 3 nachten verblijf in 4* The Links Hotel in Montrose, (o.b.v. 1 pers. kamerbezetting, zonder extra toeslagen)
 • 3 x ontbijt
 • 2 x 3-gangen keuzemenu in restaurant van The Links Hotel (incl koffie)
 • 1 x diner in een lokaal restaurant 
 • 3 x 18 holes greenfee op genoemde golfbanen 
 • 4 dagen autohuur categorie E (gedeelde auto per 4 personen)
 • Ontvangst met koffie/ thee op Montrose Medal course (30 mei)
 • SingleGolfers.nl reis- en wedstrijdbegeleiding
 • Golfprijzen

Exclusief: vlucht (kan door Golftime worden geboekt), verzekeringen, verblijfskosten, buggy's, trolleys.

Golfbanen
Panmure Golfclub

Panmure Golf Club bestaat sinds 1845 en is de buurman van de beroemde Carnoustie Golf Links aan de kust van Angus. De baan begint redelijk ontspannen maar al snel komt men te spelen in de zandduinen en het met heide begroeide terrein en doemen hoogteverschillen op. De club werd echt beroemd nadat Ben Hogan er 2 weken had geoefend voorafgaand aan het winnen van het Open Kampioenschap in Carnoustie in 1953. Pure links golf

Montrose Medal Course
Sinds 1562 wordt er golf gespeeld op deze links course, de op 5 na oudste golfbaan ter wereld. Montrose Medal, ook wel 1562 course genaamd, daagt de golfer uit met zijn golvende fairways en snelle greens. Het spel wordt nog uitdagender wanneer de wind vanaf de zee waait. De baan is ruig met uitdagende bunkers, overvloedig groeiende gaspeldoorns, mooie zandduinen en fantastische greens. Vanaf een aantal  holes heeft men adembenemend uitzicht op de de ruige kustlijn van Angus. 

Montrose Broomfield 
Tijdens een eerste aanblik kan Bloomfield vlak lijken, maar niets is wat het lijkt; het gevaar zit in de natuurlijke golvingen van de golfbaan die precisie vereisen van tee tot green. Putten is een uitdaging op zich, de subtiel geonduleerde greens kunnen de golfer ook hier verrassen.
De sleutel tot het goed spelen van deze golfbaan is het vermogen om de bal van tee to green te controleren. 

The Links Hotel Montrose 4*
Het hotel is gevestigd in een voormalig Edwardiaans herenhuis uit 1875 en heeft een oudhollands koffiehuis. The Links staat bekend om zijn uitstekende restaurant; een elegante sfeer en een zeer goede keuken met Schotse en Continentale gerechten. De afgelopen drie jaar heeft dit restaurant een 'AA Rosette' gekregen voor de hoge standaard van eten en service. Daarnaast heeft het hotel een gezellige cocktailbar en een terras. Het hotel is rustig gelegen op 1 km. afstand van de Montrose Golfcourse en nabij Montrose Beach. De kamers van het Links Hotel zijn ruim in diverse unieke thema's.
Faciliteiten: restaurant, bar, terras met tuin, parkeergelegenheid, gratis Wi-Fi. De kamers beschikken over bad/ douche, toilet, airco, roomservice Tv, telefoon, wekservice, strijkijzer, bureau en koffie- en theevoorzieningen

Overige:

 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). Niet-leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
 • De aanbevolen vlucht is van Amsterdam naar Aberdeen op 30 mei (KL1441) om 08.15 uur (aankomst om 08.45 uur) en retour op 2 juni (KL1450) om 17.20 uur). Via deze link kan men vooraf een voucher aanvragen om de golftas bij KLM kosteloos mee te nemen. Er zijn ook andere vluchtmogelijkheden. Mocht u een andere dan de aanbevolen vlucht kiezen, dan kan een toeslag i.v.m. alleengebruik van huurauto van toepassing zijn.
 • Gezien de moeilijkheid van de golfbanen is voldoende ervaring in het spelen van golfbanen gewenst. We adviseren een handicap van minimaal 36.

Interesse in deze golfvakantie met leuke singles en gezellige golfers? Meld je aan of neem contact op voor verdere informatie: info [at] singlegolfers.nl

Boekingsprocedure:
Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren om de vlucht pas te boeken als reisboeking individueel bevestigd is.