Golfreis Saint Omer

 Golfreis Saint Omer
Golfreis Saint Omer
17 - 21 mei 2023
Maximaal 24 deelnemers
Frankrijk

Inschrijven

De golfreis is volgeboekt.

Golfen & genieten in la Douce France!
Na de succesvolle golfreis in 2021 keren we graag naar Frankrijk terug! We verblijven 17 t/m 21 mei op Saint Omer, met hotel en golfbaan, op 2 uur rijden van de Nederlandse grens. De golfbaan is naast het hotel gelegen, een heerlijke uitvalsbasis voor een 5-daags verblijf. Ter afwisseling combineren we dit met golf op Wimereux, een mooie linkscourse aan de kust. Deze autogolfreis biedt verblijf in een uitstekend hotel, golf op goede banen en natuurlijk leuk en sportief gezelschap van andere single golfers.

Programma
17 mei heenreis en aankomst in Hotel du Golf Saint Omer. Toernooidag 1 (golf start rond 13 uur)
18 mei  toernooidag 2 op Wimereux Golf Club 
19 mei toernooidag 3 op Saint Omer Golf Club
20 mei vrije dag
21 mei toernooidag 4 op Saint Omer Golf Club, prijsuitreiking en aansluitend terugreis
 

Prijs € 979,-
De prijs voor niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 999,- inclusief 4 maanden lidmaatschap. Maximaal 24 personen (12 dames/ 12 heren) Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen. 

Inclusief
  • 5 dagen/ 4 nachten verblijf in een 'charme kamer' in Hotel du Golf Saint Omer, verblijf in een 2 pers. kamer (o.b.v. 1 pers. kamerbezetting, zonder extra toeslagen)
  • 4x ontbijt
  • 4x diner in Hotel du Golf Saint Omer 
  • 4 greenfees voor 18 holes (3x Saint Omer en 1x Wimereux )
  • SingleGolfers.nl reis- en wedstrijdbegeleiding
  • Golfprijzen

Exclusief: vervoer, verzekeringen, verblijfskosten, trolleys en buggy’s

Golfbanen

Saint Omer
De golfbaan van Saint Omer was gastheer van de European Tour. Het is een topbaan en een must voor de golfende bezoeker van Noord-Frankrijk. De golfbaan is zeer glooiend, met diverse blinde afslagen en elke hole is weer avontuurlijk. Een mooi ontwerp in bosrijk terrein. Zomers is het hier één bloemenpracht.  

Wimereux Golf

Wimereux is een echte links course daterend uit het begin van de 20e eeuw, prachtig gelegen in de duinen van de Côte d'Opale. De uitdaging hier wordt gevormd door de vaak aanwezig wind. Daarnaast zorgen de diepe bunkers en lastige rough voor nog meer dimensie! Ondanks deze challenge is de baan prima geschikt voor golfers van elk niveau. Vanaf de baan heb je met goed weer een mooi uitzicht op de kust en krijtrotsen van Engeland. 

Hotel du Golf Saint Omer 

Het hotel is gelegen aan de golfbaan en biedt ook prachtig uitzicht over de golfbaan. Restaurant The Lodge bereidt heerlijke gerechten uit de Franse keuken. Met mooi weer is het op het terras heerlijk genieten van een glaasje Franse wijn tijdens zo’n heerlijke zomeravond. Het hotel beschikt ook over een kleine welness met sauna en een jacuzzi en massages.
Het hotel heeft een prachtige ligging, midden in de natuur met fantastische vergezichten en met enkele pittoreske Franse dorpjes in de nabije omgeving. 

Faciliteiten

2 bars, 2 restaurants, sauna, jacuzzi, Wi-Fi,  fietsverhuur. De kamers zijn modern, elegant en comfortabel ingericht en hebben uitzicht op het omliggende bosgebied. Ze zijn volledig uitgerust met een flatscreen-tv met satellietzenders, gratis Wi-Fi, kluisje airconditioning en een eigen badkamer. 

Overige informatie
  • De golfwedstrijd wordt georganiseerd over 4 wedstrijddagen. De winnaar is diegene met de meeste stablefordpunten na deze 4 wedstrijden. De wedstrijdvorm is individueel stableford. De wedstrijd wordt vanaf max. handicap 36 gespeeld (Golfers met GVB/hcp 54 zijn welkom). 
  • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). 
  • Niet-leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 4 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
  • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.

Interesse in deze golfvakantie met leuke singles en gezellige golfers? Meld je aan of neem contact op voor verdere informatie: info [at] singlegolfers.nl

Boekingsprocedure

Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch ook naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. De aanmelding is al definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. Aan een eventuele annulering zijn kosten verbonden.