Golfreis Rome

Golfreis Rome
Golfreis Rome
14 - 19 sep 2022
Maximaal 23 deelnemers
Rome - Italië

Inschrijven

De inschrijving is gesloten

La dolce vita!
Dat is een golfvakantie naar Italië met een leuke groep singles. Op veler verzoek organiseren we weer een golfreis, ditmaal naar Rome. Golfen in het mooie Italië gaat prima samen met genieten van de Italiaanse keuken en de cultuur van ‘de eeuwige stad’ opsnuiven. Het verblijf is in het prachtige Sheraton Hotel Parco de' Medici aan de rand van de stad. Dat wordt genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft én natuurlijk het gezelschap van een leuke groep golfers. 

Programma
14 sept. reisdag, aankomst in Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel. In de middag stadstour Rome 
15 sept. toernooidag 1 op Golf Club Parco de’Medici  
16 sept. toernooidag 2 op Golf Club Castelgandolfo. Aansluitend ‘Roman dinner in Castelgandolfo incl. één drankje  
17 sept. vrije dag. Optioneel golf op AcquaSanta of Parco de’Medici (€) 
18 sept. toernooidag 3 op Parco de’ Medici, ‘s avonds: ‘prize giving dinner’
19 sept. terugreis naar Nederland  

Prijs € 1.295
*Niet-leden prijs is € 1.309, - inclusief 3 maanden lidmaatschap. Maximaal 24 deelnemers. Voor dames is er nog één plaats, voor heren zijn er nog 3 plaatsen. Beschikbaarheid hotel op aanvraag. Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen of bekijk een filmpje op YouTube

Inclusief
 • 6 dagen/5 nachten verblijf in 4-sterren Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel met verblijf in een 2 pers. kamer (o.b.v. 1 pers. kamerbezetting, zonder extra toeslagen)
 • 5x ontbijt
 • 3x diner in hotel 
 • 2x diner in lokaal restaurant (1x Castelgandolfo en 1x Rome centrum)
 • 3x greenfee (2x Parco de’ Medici Golfclub en 1x greenfee op Castelgandolfo)  
 • Stadswandeling of fietstocht Rome begeleid door een Nederlandse gids 
 • Transfers luchthaven- hotel v.v., van en naar Castelgandolfo (golf en diner) en rondleiding Rome 
 • SingleGolfers.nl reis- en wedstrijdbegeleiding
 • Golfprijzen

Exclusief: vlucht (kan door Golftime worden geboekt), verzekeringen, verblijfskosten, trolleys en buggy’s. Eventuele extra greenfees op de vrije dag.

Golfbanen Parco de’ Medici Golf Club

Dit is een ware groene oase, 85 ha groot, aan de rand van Rome. Wat een plaats om te golfen! Daar waar in de 16e eeuw paus Leo X, geboren als Giovanni de' Medici, zijn privé jachtterrein had, ligt nu deze mooie golfbaan.  Het is een technisch veeleisend parcours met bunkers en waterhindernissen, (o.a. zes meertjes). De greens zijn snel maar berekenbaar. Leuk feitje: langs de fairway van hole 18 bevinden zich de overblijfselen van een Romeins gebouw uit de 1e eeuw voor Christus.

Castelgandolfo Golf

Op een plaats vol historie ontwierp Robert Trent Jones Sr. deze mooie ingebedde golfbaan met respect voor de bestaande omgeving. Fairways omzoomd door wijngaarden, rozentuinen, mimosa, mediterrane dennen, cipressen en olijfbomen. De greens worden verdedigd door bijna 90 bunkers. Het clubhuis is nu gehuisvest in de villa die oorspronkelijk was gebouwd voor kardinaal in Sassia Flavio Chigi, een neef van paus Alessandro VII. Vanaf Castelgandolfo met zijn spectaculaire ligging heb je mooie uitzichten.

Sheraton hotel Parco de’ Medici 

Dit luxe golfresort ligt in een park aan de rand van Rome en aan de gelijknamige golfbaan. Een ideale plaats om golf met culinair genieten en cultuur te combineren. De Spaanse trappen, Trevi fontein en Vaticaanstad bevinden zich op 10 km. Afstand.
Het Parco de’ Medici is een charmant country-style hotel, omgeven door de fairways van de 27-holes golfbaan. Het restaurant waar men de beste Italiaanse gerechten kan nuttigen, heeft een mooi terras met uitzicht op de golfbaan. Hier genieten we van het ‘Welcome dinner’ en later het ‘Farewell diner’. Sluit de avond af met een lekker drankje in de trendy pianobar Borgia.
De kamers zijn ingericht met moderne of klassieke meubels, waarvan sommige met de hand zijn gemaakt. Alle kamers hebben airconditioning, satelliet-tv, kluisje, luxe badkamer en uitzicht op de tuinen, het zwembad of de golfbaan.
Faciliteiten: bar, restaurant, 2 buitenzwembaden met ligstoelen en poolbar, wellness, fitness en shuttle service stadscentrum (€).

Stadswandeling Rome

Maak kennis met één van Europa’s mooiste steden tijdens deze SingleGolfers.nl reis. 
Je hebt de keuze uit onderstaande mogelijkheden, fietsen of wandelen, om Rome te bezoeken. Meld bij je inschrijving onder ‘opmerkingen’ je voorkeur (vol=vol principe).

Fietstour langs de hoogtepunten van Rome
In een kort tijdbestek krijg een prachtig beeld van wat deze stad allemaal te bieden heeft. Tijdens deze veilige tour van circa drie uur, met een Nederlandse gids, fietsen wij langs de beroemde highlights. Zoals: het Colosseum, Forum Romanum, Trevi fontein, Spaanse trappen, Joodse buurt, Sint Peters plein, Pantheon, Piazza Navona en de vele kleine straatje, pleinen en fonteinen.

Of 

Bezoek aan het Colosseum in combinatie met een stadswandeling.

Een bezoek aan het Colosseum (incl. toegangsticket) is één van de hoogtepunten van een bezoek aan Rome. Tijdens deze rondleiding o.l.v. een Nederlandse gids treden we in de voetsporen van het oude Rome. Vanaf de eerste verdieping heeft men een prachtig uitzicht op de kelders waar zich toen de vele dieren, slaven en gladiatoren zich bevonden. Nadien wandelen we door het Forum Romanum (toendertijd het centrum van het Romeinse keizerrijk), het Pantheon, de Spaanse trappen en de Trevi fontein.

Overige informatie
 • De golfwedstrijd wordt georganiseerd over 3 wedstrijddagen. De winnaar is diegene met de meeste punten over deze 3 wedstrijden.
 • De wedstrijdvorm is individueel stableford. Er wordt gespeeld in twee categorieën: < hcp 24 en hcp 24 en hoger.
 • De wedstrijd wordt vanaf max. handicap 36 gespeeld (Golfers met GVB/hcp 54 met ervaring met het spelen van 18 holes ronden zijn welkom). 
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). 
 • Niet-leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
Vluchten 

De aanbevolen vlucht voor deze reis (waarop transfer aansluit) is:
KLM vlucht KL1597 op14/9 van Amsterdam naar Rome Fiumicino vertrek 07.15 uur aankomst 09.30 uur. Retour KL1608 vertrek 20.05 uur en aankomst op Amsterdam om 22.30 uur. Via deze link kan men vooraf een voucher aanvragen om de golftas bij KLM kosteloos mee te nemen: 
NB: op de heenreis is er een alternatief bij Easyjet vertrek om 07.00 uur vanuit Amsterdam en aankomst om 09.30 uur. Deze heeft ook aansluiting op de groepstransfer vanuit de luchthaven in Rome.
Mocht men een andere dan de aanbevolen vlucht kiezen, dan is een toeslag i.v.m. individuele transfer naar het hotel van toepassing.
Optioneel kan op 17 september, de vrije dag, op Golfbaan Acquasanta, een mooie baan in de nabije omgeving worden gespeeld (extra kosten € 125,- incl transfer). Ook op Parco de’ Medici kan men een extra ronde spelen (€60,-). 

De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.

Interesse in deze golfvakantie met leuke singles en gezellige golfers? Meld je aan of neem contact op voor verdere informatie: info [at] singlegolfers.nl

Boekingsprocedure
Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch ook naar Golftime verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Uw aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren om de vlucht pas te boeken als reisboeking individueel bevestigd is.