Costa Blanca - La Torre 5* 14-19 mei 2013

Costa Blanca - La Torre 5* 14-19 mei 2013
Costa Blanca - La Torre 5* 14-19 mei 2013
14 - 19 mei 2013
Spanje

Inschrijven

Inschrijving gesloten

Costa Blanca- Golfresort La Torre 5* 14-19 mei 2013

Golfen onder de Spaanse zon in mei?
SingleGolfers organiseert een 6 daagse golf reis naar de Costa Blanca met verblijf in het luxueuze en moderne 5* resort Intercontinental La Torre. Een mooie gelegenheid voor Singles en sportsingles om kennis te maken met andere leuke golfspelers en samen leuke wedstrijden te spelen. De golfrondes worden gespeeld op de door Jack Nicklaus ontworpen banen: La Torre Golf, Taurines, Hacienda Riquelme en El Valle Golf. 

Prijs € 740,-
Sluitingsdatum inschrijving 28 april 2013

 

Inclusief

 • 5 nachten verblijf in Intercontinental resort La Torre 5*
  2pers. kamer, o.b.v. 1 pers. bezetting (geen verdere toeslag)
 • Ontbijt
 • 4x Greenfee La Torre, Saurines, El Valle en Hacienda Riquelme
 • Transfers /autohuur 
  Luchthaven – hotel v.v.  
  Hotel – golfbanen v.v.
 • Welkomstdrankje op de kennismakingsavond.
 • Prijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Exclusief

 • Vlucht
 • Verzekeringen
 • Overige verblijfskosten

Overig

 • Aantal deelnemers: min 12 – max 40 personen
 • Luchthave Alicante  op 1 uur
 • Indicatie vluchtprijs
  Transavia € 175,- retour en €50,- vervoer golftas
  Ryanair € 150,- retour en €100,- vervoer golftas .

 

De hotelketen 'Intercontinental' staat voor absolute kwaliteit en service en La Torre is daar het bewijs van. Een resort in een moderne stijl en met een Jack Nicklaus baan naast het hotel.
Het hotel beschikt over een zeer groot buitenzwembad, diverse restaurants en bars en biedt alle faciliteiten die je van 5 sterren mag verwachten, zonder dat het massaal overeenkomt.


De reputatie op het gebied van sfeer en persoonlijke aandacht voor de gasten is uitstekend.
Uiteraard is er een uitgebreide Spa & Fitness centrum, binnenzwembad en sauna.
Met 3000 zonuren per jaar in deze regio en een gemiddelde temperatuur van rond de 20 graden een heerlijke locatie voor een golfvakantie.
De 4 golfbanen waar gespeeld wordt bevinden zich allemaal op korte afstand van het hotel.

 

El Valle
Prachtige maar lastige "wasteland-achtige" baan met uitdagende holes, supersnelle greens en onverwachte obstakels. De wind speelt een belangrijke rol in het spel en het zal lastig worden hier je handicap te spelen. Heerlijk om te spelen! Op de baan is tevens een prachtig uitzicht op de omgeving.

 

Hacienda Riquelme
Hacienda Riquelme is een van de mooiste Jack Nicklaus design banen in de regio Murcia. In 2011 is hier het Spaans Senioren Open gespeeld.
Goed onderhouden baan, met veel grillig gevormde bunkers. Het nieuwe clubhuis bevindt zich in de oude gerestaureerde hacienda en vanaf het terras kijk je uit over de prachtige tuin.

Saurines de La Torre 
Saurines is een spectaculaire golfbaan van “desert” type ontwerp van Jack Nicklaus, gelijkend op één van zijn meest beroemde banen in Las Vegas.De baan wordt gekarakteriseerd door geonduleerde fairways en greens en is gelegen in een duinachtig gebied en slingert deels rond het 6 hectare grote meer. Hole 18 wordt gegarandeerd een spannende afsluiting!


La Torre
Een typische Jack Nicklaus baan, 100+ bunkers, veel zand en waste areas en geonduleerde greens. Gevarieerde holes met leuke uitdagingen, deze baan is wat eenvoudiger speelbaar dan El Valle.