4 dagen Ierland

4 dagen Ierland
4 dagen Ierland
15 - 18 jun 2018
Druids Glen Wicklow - Ierland

Inschrijven

De inschrijving is gesloten

GEGARANDEERD VERTREK

Druids Glen

Ierland, voor de ware golfliefhebber één van de golfbestemmingen bij uitstek. Voor die golfer organiseren we in de zomer 2018 een reis die golf op geweldige golfbanen combineert met verblijf in een eveneens zeer goed resort: het vijfsterren golfhotel Druids Glen, gelegen aan de gelijknamige golfbaan. We kiezen hier voor hoge kwaliteit zowel op golfgebied als ook het verblijf. Maar zoals voor alle SingleGolfers.nl reizen geldt; in leuk gezelschap van sportieve en gelijkgestemde single golfers.

Programma
15 juni reisdag, golf op Druids Glen Golf  
16 juni golf op Roundwood Golf Club
17 juni golf op Druids Heath Golf
18 juni terugreis naar Nederland. Optioneel golf (niet inbegrepen) 

golfreis ierland met singlesPrijs € 989,-. Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 999,- inclusief 3 maanden lidmaatschap. Beschikbaarheid is uitsluitend nog op aanvraag. Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen.

Inclusief:

 • 4 dagen/ 3 nachten verblijf in 5* Druids Glen Marriott Hotel & Golf Resort, (o.b.v. 1 pers. kamerbezetting, zonder extra toeslagen)
 • 3 x luxe ontbijt
 • 1 x BBQ in Clubhouse ‘Woodstock’
 • 2 x diner in een lokaal restaurant 
 • 3 x 18 holes greenfee op de golfbanen Druids Glen, Druids Heath en Roundwood
 • 4 dagen autohuur categorie E (gedeelde auto per 5 pers.)
 • Ontvangst met koffie/ thee op Druids Glen Golfclub (15 juni)
 • SingleGolfers.nl reis- en wedstrijdbegeleiding
 • Golfprijzen

Exclusief: vlucht (kan door Golftime worden geboekt), verzekeringen, verblijfskosten 

Golfbanen
Druids Glen Golf

druids glen golfbaan - SingleGolfers.nl reis juni 2018Eén van de beste golfbanen in Ierland en al vele malen toneel van o.a. het Iers Open. De prachtige flora met rododendrons, azalea's en uitstrekkende holes maken dat deze baan de ‘Augusta van Ierland’ wordt genoemd. Blijft men op op de magnifieke fairways, dan is een goede score mogelijk. De golfbaan is naast het Druids hotel op een 400 jaar oud landgoed gelegen. Deze golfbaan gaat een indruk op de golfer achter laten! (Leadingcourses 8.7)

Druids Heath Golf
druids HeathNog een Ierse top-golfbaan, gelegen in de Wicklow heuvels met de zee op de achtergrond. Men kan de baan enigszins met De Kennemer vergelijken. De golfbaan is tot in de puntjes verzorgd en ziet er vrij open uit. Maar eenmaal in de baan staat blijkt het een lang monster met onvermoede valkuilen. Laat je niet afleiden door de fraaie vergezichten over de Ierse Zee! Ierlands' beste golfers wisten de Heath niet in par rond te komen! 

roundwood golf and SingleGolfers.nlRoundwood 
Roundwood Golf Club is een mooie 'geheimtip' golfbaan hoog in de Wicklow Mountains en combineert parkland karakteristieken met die van een ‘links course’. Een aantal holes gaan door dicht dennenbos en overal prachtig uitzicht over de bergen en soms zelfs de zee. Zeer afwisselende holes in een magnifieke omgeving.

clubhouse Druids Glen GolfDruids Glen 5* Marriott Hotel & Country Club
Dit luxehotel ligt in de heuvels van Wicklow en kijkt uit over één van de mooiste golfbanen van Ierland: Druids Glen. Dit resort is een ruim opgezet vijfsterren luxe golfhotel waarbij het de gasten aan niets zal ontbreken. Hoge kwaliteit en hoge serviceniveaus op alle fronten. Het prachtig Iers landschap tussen de zee en de bergen, wordt ook wel “The Garden of Ireland” genoemd.
Druids Glen ligt op 30 km. van het centrum van Dublin en 45 minuten van de luchthaven. 
Faciliteiten: bar, 2 restaurants, wifi, binnenzwembad,  spa, sauna, jacuzzi, fitness, hydrotherapie.
2-pers. kamer: ruime kamers met heerlijke bedden voorzien van telefoon, sat.-tv, wifi, minibar, kluisje, thee- en koffie faciliteiten en airco.

Overige

 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). Niet-leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.
 • De aanbevolen vlucht is van Amsterdam naar Dublin op 15 juni (KL0933) om 07.45 uur en retour op 18 juni (KL0942) om 20.45 uur). (± € 125,- excl. ruimbagage, prijspeil dec. ’17). Via deze link kan men vooraf een voucher aanvragen om de golftas bij KLM kosteloos mee te nemen. Er zijn ook andere vluchten vanuit Amsterdam naar Dublin. Mocht u een andere dan de aanbevolen vlucht kiezen, dan kan een toeslag i.v.m. alleengebruik van huurauto van toepassing zijn.

Interesse in deze golfvakantie met leuke singles en gezellige golfers? Meld je aan of neem contact op voor verdere informatie: info [at] singlegolfers.nl

Boekingsprocedure:
Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch tevens naar Golftime Travel verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren om de vlucht pas te boeken als reisboeking individueel bevestigd is.