2 dgs Golfreis BELGIË

2 dgs Golfreis BELGIË
2 dgs Golfreis BELGIË
12 - 13 jul 2013
Limburgse Kempen

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk

Er even helemaal uit in gezelschap van ander leuke SingleGoflers? Dan is onderstaande reis wellicht interessant: 
Een 2 daags verblijf in bourgondisch België bestaande uit 2 dagen golf op prachtige banen in de Limburgse Kempen. We verblijven in 4* golfhotel Residence Stiemerheide direct gelegen aan de golfbaan van Spiegelven. Een ideale locatie om te genieten van golf, en de mooie natuur en omgeving.

We spelen op 12 juli op Golfcourse Millennium te Beringen. Dit is een vlakke maar uitdagende linksachtige baan. Na afloop reizen we naar hotel Stiemerheide te Genk (20 min. per auto) waar we die nacht verblijven. Residence Stiemerheide is een in Engelse cottage stijl gebouwd hotel, gelegen aan de golfbaan Spiegelven. Vanuit het hotel en terras is het genieten we van het panoramisch uitzicht over de golfbaan.
Golfclub Spiegelven, waar we 13 juli spelen, biedt een gevarieerd parcours in licht heuvelachtige en deels bosrijke omgeving. 

Kortom 2 dagen er helemaal uit zijn in leuk gezelschap van andere SingleGolfers in deze mooie omgeving in België dat op slechts 50 min (90km.) vanaf Eindhoven!.

Prijs € 299,-
Sluitingsdatum inschrijving 14 juni 2013

Inclusief
• 1 nacht (12 juli) verblijf in 4* golfhotel Residence Stiemerheide (o.b.v. single verblijf hotelkmr) 
• Ontbijt
• 2 Greenfees 12 juli golfclub Millennium en 13 juli golfclub   Spiegelven
• Diner inclusief 1 drankje in Bistro Stiemerheide op 12 juli
• Prijzen
• Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Exclusief
•Vervoer
•Verzekeringen
•Overige verblijfskosten

Overig
•Aantal deelnemers: 12 personen
•Programma:
12 juli:
-Ontvangst Golfclub Millennium 11.00 uur
-Start wedstrijd 12.00 uur
-Na afloop van de wedstrijd rijden we op eigen gelegenheid naar Hotel Stiemerheide - Genk
-Diner Bistro Stiemerheide rond 20.00 uur

13 juli:
-Start wedstrijd Golfclub Spiegelven 11.00 uur (Spiegelven is gelegen aan het hotel.)
-Na afloop wedstrijd prijsuitreiking
-Terugreis naar Nederland ongeveer 17.00 uur

Details:
Millennium Golf is een uitdagende, linksachtige golfbaan. de holes zijn redelijk lang en de greens worden verdedigd door een flinke hoeveelheid bunkers. Op de laatste holes komt ook het meer gevaarlijk in het spel. Het is een van de betere golfbanen in Vlaanderen en Belgie.
 

De golfbaan Spiegelven ligt direct aan golfhotel Residence Stiemerheide. Spiegelven ligt in mooi licht glooiend terrein met de eerste 9 holes mooi bebost en vrij smal, de tweede in heidelandschap met hier en daar imponerend water.Een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving.
De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens.De betere speler krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren : hier een draw, daar een fade, een gedurfde drive om een hoek af te snijden ... een ware challenge !