Tip golfboek: 560 boven par. | SingleGolfers.nl

Tip golfboek: 560 boven par.

Tip golfboek: 560 boven par.

Na ruim dertig jaar pakte Carl Hiaasen onlangs weer eens een golfclub op. Was hij eerder al geen beste speler en de tussenliggende jaren deden zijn fysieke conditie geen goed.
Bewapend met allerhande golfgadgets, aangesmeerd door gewetenloze verkopers die hun slachtoffers al van verre zien aankomen, waggelde hij over de banen van Florida.

Zijn liefde voor de golfsport was opnieuw ontvlamd. 560 boven par is het hilarische verslag van de haat-liefdeverhouding van Carl Hiaasen met zijn onhandelbare drivers, stemmige putters en alle gevaren van de golfcourse, inclusief ongedierte.

In de achttien maanden waarin hij verslag doet van zijn spel verbetert het aanvankelijk, maar wordt het ook weer slechter, waarna hij vervolgens merkt dat hij eigenlijk helemaal geen progressie maakt. Wel is hij succesvol in het te water laten van een golfkar en het beheksen van Tiger Woods.

Geïnspireerd; geraakt-) ? 
Stuur ons jouw meeste dramatische golfbeleving! E-mail deze naar info [at] singlegolfers.nl (subject: mijn%20rampzalige%20golfbeleving) . De leukste belonen we met dit grappige boek.