Sylvia, één van de winnaars van de voorjaarsgolfreis naar Portugal, maart 2022

Sylvia, één van de winnaars van de voorjaarsgolfreis naar Portugal, maart 2022

Mijn eerste reis met SingleGolfers was een enorm persoonlijk succes! 
Via een ander SingleGolfers reiziger was ik enthousiast geworden over deze reis naar Portugal. Ik ben zelf een SingleGolfer die graag op reis gaat om op nieuwe plekken, vooral in het buitenland, op mooie golfbanen te spelen. De reis naar Portugal ging voorspoedig en werden ontvangen met een prachtig zonnetje! Het hotel voldeed aan de verwachtingen en ik moest even wennen aan de groepsgrootte (duurde niet zo lang hoor ;-)

Eerste dag speelden wij in flights van 4 op een baan nabij het Hotel. Mooie baan, beetje plat als een pannenkoek. Het golfen ging mij goed af, ik werd zelfs dagwinnaar.
NB bij aanmelden geen idee dat deze reis zo’n groot wedstrijdelement bevatte, maar goed .... je past je aan.

De dagen daarna speelden wij op banen in de nabije omgeving. De bus bracht ons daarnaartoe en werden ook weer netjes bij het hotel teruggebracht. Dan was er ook tijd voor het samen een drankje doen. Eten deden wij ook gezamenlijk, dat maakt het extra gezellig.

Op je vrij dag kan je doen en laten wat je wilt, sommige hadden een extra baan geboekt (was een optie in het reisprogramma) in de omgeving. 
Het was een hele belevenis, ook omdat ik mijzelf heb overtroffen en aan het einde van deze enerverende week de Trofee kreeg overhandigd.

Lekker alleen op reis en toch met een groep is een dergelijke reis een aanrader!

Sylvia