SingleGolfers.nl doet de boodschappen | SingleGolfers.nl

SingleGolfers.nl doet de boodschappen

SingleGolfers.nl doet de boodschappen

SingleGolfers.nl bindt golfers. We zijn een open en hechte ‘community’.

De kracht daarvan komt juist nu goed tot uiting. De Corona crisis treft ons allemaal en we moeten er samen het beste van maken. Veel van onze leden zijn single en de gemiddelde leeftijd ligt soms net iets hoger dan bij een olympisch sport team.

SingleGolfers.nl leden die thuis moeten of willen blijven, ervaren problemen om een boodschap te doen. Ik ga, samen met onze vaste piloot Robert, elke woensdag en vrijdag voor leden die dit nodig hebben, boodschappen thuis bezorgen.
Wil je dat wij ook bij jou de boodschappen bij de voordeur zetten? Stuur dan de avond ervoor uiterlijk 19.00 uur je boodschappenlijst per mail naar info [at] singlegolfers.nl (info [at] SingleGolfers.nl (subject: Boodschappenlijst%20%23SingleMaarNooitAlleen) (klik hier)). Wij shoppen en komen bij je langs om alles af te leveren.
Zo helpen wij elkaar door deze bizarre tijd heen. Zodat we, in goede gezondheid, elkaar later weer treffen op de vele evenementen die in 2020 nog op de kalender prijken.

Ook helpen?

Wil jij als SingleGoflers.nl lid ook helpen en een boodschap voor andere leden doen? Meld je dan aan via info [at] singlegolfers.nl (subject: Aanmelden%20voor%20hulp%20%23SingleMaarNooitAlleen, body: Dag%20Jolanda%2C%0A%0AGraag%20help%20ik%20bij%20de%20actie%20%23SingleMaarNooitAlleen.%0A%0AIk%20doe%20graag%20.......%0A%0Ain%20de%20regio%20......%0A%0AOp%20woensdag%20(of%20op%20.....)%0A%0Amet%20groet) en vermeld naast je naam ook je telefoonnummer en woonplaats. 

Praktisch:

  • We rekenen af met een ‘tikkie’.
  • Als je niet weet wat een ‘tikkie’ is, geef dat even aan bij je bestellen. Dan organiseren we de betaling anders.
  • We moeten een flink toertje maken, dus we zullen ’s ochtends pas kunnen aangeven wanneer we langs jouw adres rijden.
  • Deze service zal gelden voor Nederland
  • We hebben maar een klein koeltasje en daar moeten de koele spullen van iedereen in. Beperkt dus a.u.b.b de vries- en koel- boodschappen
  • Als een merk of pruduct niet in de winkel is die wij bezoeken, dan zullen we (naar ons eigen inzicht) proberen een alternatief product mee te nemen.

#SingleMaarNooitAlleen