Ria, winnares golfweekend België

Ria, winnares golfweekend België

Vooraf al een heerlijk vooruitzicht, weer een weekendje op de golfbaan met een groep fanatieke en minder fanatieke golfers, maar allen met hetzelfde doel: een leuk weekend!

Met een goede voorbereiding kom je natuurlijk heel ver, dus van tevoren gecheckt of we wel door Antwerpen mochten en vooral dat mondkapje niet vergeten!

Zaterdag aangekomen bij Golf Pierpont beloofde het meteen al een prima dag te worden. Lekker warm (maar hier hadden we rekening mee gehouden) en vol vertrouwen werd er dan ook conform schema gestart. De fairway bleek erg droog, wat voor menigeen (waaronder ikzelf) zorgde voor afslagen die ze normaal niet bereiken. Na een voorspoedige 18 holes is het dan ook goed vertoeven op het terras bij het hotel. 

Na een goed diner trof ieder op zijn of haar eigen wijze voorbereidingen voor de volgende dag, een bezoek aan Chateau de la Tournette. Een fantastische baan, waar de aandacht nogal eens getrokken werd door het mooie uitzicht, en focussen op dat witte balletje best wel lastig bleek.
Zelf speelde ik die dag (onder andere) met mijn naamgenoot uit Vianen, die na het ongeluk van vorig jaar, erop gebrand was om deze baan te lopen, en dat deed ze goed. Ondanks het voor mij vroege tijdstip, maar met het voorbeeld van Ria S. heb ik dan toch kans gezien om ook deze dag goed af te sluiten. Uiteindelijk bleek het zo goed, dat ik met een nipte voorsprong op Ria S. als winnaar van het weekend in de groep boven hcp 24 werd uitgeroepen! 
Bij de hcp onder de 24 zorgde Karin door een enorm goede 2e dag (40 punten!) zodat ze die lijst aanvoerde boven Arean.
Het was wederom een heel gezellig weekend, goed georganiseerd en zeker voor herhaling vatbaar!
Groet
Ria (vM)