Nell, winnares Spandersbosch

Nell, winnares Spandersbosch

Donderdag 7 juli heb ik mijn debuut mogen maken met de SingleGolfers wedstrijd, gespeeld bij golfbaan Spandersbosch in Hilversum.
Toch wel enigszins spannend omdat ik mij niet zomaar alleen ergens voor in zou schrijven.
Maar het motto, wie A zegt ook B, is dan weer wel op mij van toepassing.
En daar heb ik zeker geen spijt van. Wat een hartelijk welkom en enthousiaste mensen heb ik mogen ontmoeten.

De flight die ik vormde met Matthijs en Herma was de goede match voor mij om zo de eerste keer mee te spelen. Alsof we elkaar al langer kenden, zo vanzelfsprekend liepen wij de wedstijd. De uitdagende elementen en de prachtige natuur van de 9 holes Boschbaan, deed ons drieën verwonderen. We waren dan ook meer dan alleen Golf gelijkgestemde bij elkaar. Een Golfbaan waar we zeker naar terug wil komen.
En dan na 9 holes, bij aankomst op het terras verwend te worden met een drankje en overheerlijke hapjes. was wel heel erg verrassend. Bijzonder attent geregeld van de SingleGolfers commissie.

Waar ik natuurlijk niet op had gerekend, is dat ik deze eerste avond gelijk in de prijzen zou vallen. Eerst de neary en dan ook nog de eerste prijs. Een heerlijke fles wijn en een mooi pakket met golfballen. Heel fijn natuurlijk.
Maar oké, nu weten de andere golfers wel gelijk wie ik ben, maar dat wil niet zeggen dat ik natuurlijk altijd zo goed presteer als deze avond. 
Graag sluit ik mij de volgende keer in Bunnik weer aan, want ik kan niet anders zeggen, dat ik heb genoten.
Maar de eer gaat naar jullie allen.....de golfers die op deze avond mij deelgenoot maakten.

Met vriendelijke groet, Nell