Karin, winnares in Duitsland

Karin, winnares in Duitsland

"Het was weer een ouderwets gezellig golfweekend Duitsland. Mooie banen, lekker weer, fijn hotel en een leuk gezelschap! Wat wil een golfster nog meer? 

Op zaterdag speelden we op Osnabrück-Dütetall. Een voor mij onbekende baan, waarvan vooral bij de eerste negen een paar holes zaten die me wat hoofdbrekens hebben gekost. Michiel, een van mijn flightgenoten had daar een stuk minder moeite mee. Op een par 4 sloeg hij gewoon even een briljante EAGLE. In de baan vielen nog de leuke aanwijsbordjes naar de volgende hole op, in de vorm van eendjes (of waren het toch ganzen?). 

Na een drankje en een gezellig etentje in hotel Idingshof de volgende dag op weg naar golfbaan Artland. Deze baan had ik al eens eerder gespeeld en dat maakte het net wat makkelijker om te bepalen waar ik heen wilde slaan. Het was ook fijn dat we met flights van drie de baan in mochten, waardoor we lekker door konden lopen. 

Op beide dagen was het lekker weer, heb ik bij kunnen praten met oude bekenden en leuke nieuwe mensen leren kennen. En als kers op de taart bleek ik aan het einde van een superleuk weekend met 1 punt voorsprong (sorry Gerard) de meeste punten gehaald te hebben in mijn handicapcategorie. 

Dank iedereen voor de gezelligheid en Els voor de reisleiding. En ik hoop een aantal van jullie weer te zien tijdens het weekendje België eind juli.” 

Groet, 
Karin