Jan, winnaar golfweekend Drenthe

Jan, winnaar golfweekend Drenthe

Jan winnaar van het golfweekend Drenthe vertelt over zijn weekend: 


“In het weekend van 26 en 27 juni hebben we mee mogen doen met een geweldige golfdagen op 2 banen in het zuiden...van Drenthe.                                                              
Op zaterdag op de Gelpenberg ontvangst met koffie om 11.30 met de flightindeling, maar die moest op het laatste moment nog even worden aangepast, omdat ze geen 4-ball toestonden.      
Desalniettemin een heel mooie middag op een verrassende baan, uitdagend en prima greens. Laatste hole even schrikken met een knoeperd van een bunker voor de 15 m hoger gelegen green. Na inleveren van de scorekaarten en uiteraard een drankje om te proosten dat alles weer redelijk "open" was op weg naar resort Zuid Drenthe waar een aantal singles zich de avond ervoor zich al hadden ingecheckt. Vrolijk diner ( en vervolg) en mooie kamers met goede bedden als voorbereiding op de zondag. Diegenen die de vrijdag daarvoor de baan al hadden verkend vonden 'm zwaar lopen, we waren gewaarschuwd. Ikzelf had niet gedacht zoveel water in zuid Drenthe te zien. Ook deze zondag bijzonder geslaagd en voor de meesten snel na een drankje en prijsuitreiking naar huis voor, zo achteraf bleek, de laatste wedstrijd van Oranje op dit EK. Dank aan de goede organisatie.

Jan