Hin, winnaar SingleGolfers Open

Hin, winnaar SingleGolfers Open

Zondag 17 oktober 2021 vond de 8ste Single Golfers Open plaats. Plaats van actie was de, voor regulars, de beruchte Kroonprins bij Vianen. Berucht omdat op de vorige Open, door de Corona twee jaar geleden, ook op de Kroonprins plaatsvond, maar met heel veel wind en regen (‘de regen blies horizontaal de baan over’).
Zo niet deze keer. Er waren wel wat buien voorspeld en windkracht 3-4, maar dat viel op de baan reuze mee. Eigenlijk was het juist wel mooi golfweer. Ideale omstandigheden om te winnen.

Dat is mij deze keer dan ook gelukt. Maar dat was dankzij mijn twee charmante flightgenoten.
Ellen speelt nog niet zo lang en had een hoge handicap. Als man sta je dan voor de taak om het goede voorbeeld te geven en netjes en vlot uit te holen.
Annemieke is een ervaren speelster en kan een forse mep geven. Als man sta je dan voor de uitdaging om je niet te laten kennen en bij haar in de buurt te blijven.
Dat samen resulteerde in een ongekend resultaat: winnaar van de 2021 Single Golfers Open (samen met Ria, Jacky en Ed). En, mocht u het niet weten, de hoofdprijs is een rondvlucht met een Piper Archer III over De Kroonprins.

Misschien dat ik dan mijn verloren ballen nog terugzie. - Hin Oey