Geldteruggarantie Golftime en SingleGolfers.nl reizen

Geldteruggarantie Golftime en SingleGolfers.nl reizen

Voor de reizen voor 2021 met SingleGolfers.nl geldt;
Als Golftime een golfreis met SingleGolfers.nl moet annuleren, zal Golftime de (aan)betaling terugbetalen binnen twee weken nadat het rekeningnummer van de boeker bekend is bij Golftime. Er zal dus geen voucher worden uitgegeven.

Hierbij gelden de volgende voorwaarden: 

  • Golftime annuleert de reis vanwege een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming, uitgegeven door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Golftime bekijkt het reisadvies 5 dagen voor vertrek op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.

De Geldteruggarantie geldt niet:

  • Als er lokale, beperkende maatregelen gelden of worden ingevoerd zoals het dragen van mondkapjes, een avondklok of sluiting van faciliteiten buiten de accommodatie, zoals de horeca of anderszins. Golftime heeft daar immers geen invloed op.
  • Als de reis door de hoofdboeker zelf wordt geannuleerd. In dat geval gelden namelijk de reguliere annuleringskosten. Wanneer deze annuleringskosten lager zijn dan het reeds betaalde bedrag, dan wordt het restantbedrag teruggestort op uw rekening. Zijn deze annuleringskosten hoger dan het reeds betaalde bedrag, dan moet het restbedrag direct na het annuleren worden voldaan.