Aron, winnaar op Prise d'Eau

Aron, winnaar op Prise d'Eau

Tilburg, 22 Januari 2022 

Wat een geweldige dag om te golfen in Tilburg op de prachtige golfbaan van Prise d’Eau. Nadat we ons bij Jolanda hadden aangemeld om te starten op de eerste 9 holes op de lus 'Blaak' kregen we nog een lekker bakje koffie met een saucijzenbroodje. Ik hoor jullie denken saucijzenbroodje in Brabant. Ja, dat dacht ik ook in Brabant hoor je toch een worstenbroodje te krijgen. Maar het saucijzenbroodje was ook heerlijk.  

Ik was ingedeeld bij de gezellige dames Judith en Mariëtte in de eerste flight om 11:32. We zaten achter een 4-ball dus hadden we alle tijd om te genieten van de omgeving en leuke en gezellige gesprekken te houden. We hadden net iets te weinig tijd om alle wereldproblemen op te lossen maar we zijn een heel eind gekomen. De tweede lus was 'de Sijsten' die iets moeilijker bleek dan de eerste 9 holes maar ook weer erg mooi en leuk was. Bij terugkomst werd we getrakteerd op een heerlijk kopje erwtensoep. 
Soms hebben je dagen dat alles lukt en er putje van 7 meter ingaat en je zomaar ineens 2 birdies kan scoren. Voor mij was het zo’n dag dat alles lukte waardoor ik de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. 
De prijsuitreiking was deze keer nog buiten omdat de horeca nog niet open mocht maar hopelijk kunnen we bij de volgende wedstrijd weer lekker binnen zitten.  
Tweede werd Michiel, de longest was voor Jacky en Arean en de neary was ook voor Michiel. 
Ik wil Jolanda weer bedanken voor de geweldige organisatie en de leuke prijzen. 

Groetjes, Aron