Aron, één van de winnaars van het golfweekend Duitsland - juni 2020 | SingleGolfers.nl

Aron, één van de winnaars van het golfweekend Duitsland - juni 2020

Aron, één van de winnaars van het golfweekend Duitsland - juni 2020

Duitsland 13 en 14 juni 2020

Wat een feest!! Na de Corona tijd konden we eindelijk weer een keertje op “vakantie” om te gaan golfen. Het was natuurlijk een mini-vakantie maar heerlijk om weer eens in een hotel te slapen met alle gemakken die er dan zijn. Lekker borrelen, heerlijk diner en super ontbijt. Het was even klooien met maskertje op en maskertje af maar we sloegen ons er redelijk doorheen.

Jolanda had het weer super geregeld: prachtige maar uitdagende banen met veel glooiingen en hoogte verschillen. Hoewel de weervoorspellingen niet best waren hebben we het 2 dagen droog kunnen houden. Nadat op zondag de laatste flight binnen was kwam het echter met bakken naar beneden. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind.
Zoals al gemeld waren de banen behoorlijk uitdagend waardoor de scores niet heel hoog waren. Hoewel er sommige toch ruim boven de rest uitstaken.
Voor de klasse boven HCP 22 was Annemiek een klasse apart en met een ruime marge werd ze dan ook eerste. Ik had het geluk dat ik met haar op zondag in de flight zat waardoor ik meeging in haar flow.
Het bleek net genoeg om in de klasse tot 22.0 eerste te worden. 
Ik wil iedereen bedanken voor het leuke weekend en met name Jolanda dat alles weer tot in de puntjes verzorgd was.
Ik hoop snel tot een volgende keer,

Met sportieve groeten,
Aron van ‘t Hul