Verslag en reacties golfweekend Duitsland juni 2017 | SingleGolfers.nl

Verslag en reacties golfweekend Duitsland juni 2017

Vervolg van het verslag van golfweekend Duitsland juni 2017:

'De ontvangst met kaffee und kuchen op het prachtige zonovergoten terras is een goed begin en ik zie veel bekende gezichten, ook n enkele nieuwkomer. Vol goede moed ga ik met Ingrid, Rob en Wim de prachtige baan in. Vooral de heren weten elkaar op te zwepen tot grote hoogte, door elkaar uit te dagen met plagerijen en hier en daar op-het-randje opmerkingen, zoals alleen mannen dat kunnen doen. Tot de beste dagscore leidt dit alles niet, maar vermakelijk was het zeker en het biertje na afloop smaakte heerlijk. Das Landhaus waar we slapen heeft n leuke binnentuin, waar het tot in de kleine uurtjes erg gezellig is na n prima buffet. Zo gezellig dat een enkeling zich de volgende ochtend een bijzonder leuk gesprek herinnert, maar echt niet meer weet waar het over ging….Hopelijk heeft de rest van de gasten niet te veel last van ons gehad, want luidruchtig waren we wel. Zoals altijd tijdens deze weekendjes, spelen we zondag de Texas scramble, geleid door captains Wim, Jordy, Rob, Fred en Petri, op golfplatz Borghees, waar de maaimachine volgens mij niet meer werkt, gezien de vele klaver door de baan… Het warme, drukkende weer en de wijntjes van de day before, maakte e.e.a. nogal zwaar, maar Jordy wist ons te blijven motiveren. Tegen het team van Wim konden we echter niet op. Congrats! Dank aan Jolanda voor de leiding en goede flightindelingen en verder aan iedereen die erbij was. Ik heb ervan genoten Tot een volgende keer.’- Lea
 

Reacties van andere deelnemers

Super gezellig weekend, en opnieuw hele aardige en leuke nieuwe golfers ontmoet. – Wim

Relaxed weekend met vriendelijke mensen die golfen ook leuk vinden. – Petri

Wederom een geweldig geslaagd weekeinde gehad. Veel plezier gehad, fijne flight genoten en mooie banen met als toppertje Schloss Haag. Hotel was prima, met dito ontbijt. Op naar een volgende keer !!

Voor de eerste keer met deze groep , zonder verwachtingen, een sportief en gezellig weekend gehad wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Als lid van het eerste uur was het toch wel enigzins spannend om te zien of ik aansluiting kon vinden bij de huidige groep omdat ik mede door persoonlijke omstandigheden en langdurige blessures, lange tijd niet mee heb kunnen doen en zelfs m'n lidmaatschap moest beëindigen. omdat het gewoon geen zin had. Het bleek een hele leuke groep te zijn waarbij ik heel makkelijk aansluiting kon vinden en dat maakte het weekend voor mij tot een groot succes! Jolanda, dankjewel voor de organisatie en graag tot een volgende keer! – Jordy

Een geslaagd en gezellig weekend vanwege de leuke groep en het mooie weer. De banen hadden wat meer uitdaging en afwisseling mogen hebben.